MENU
klinika
Shpëtim Nazarko

Edi dhe Albin, kështu po vraponi drejt asgjëkundit…

Nga Mentor Nazarko

Dorashka e sfidës së Kadaresë ndaj Nobelit – Për Nobel!

Ditëlindja e 84-të e Ismail Kadaresë ishte një rast i shkëlqyer për të reflektuar nëpërmjet...

Shpëtim Nazarko

“Patatja e amerikanit” dhe ditëzinjtë shqiptarë…

Mund të më thuash, se çfarë mendon ti realisht, për Rugovën? – më pyeti papritur,...

Shpëtim Nazarko

“Për Kishë të Laçit”… a ndërtohet në Laç?

Kur themeluesi i Rusisë moderne, Pjetri i Madh, vendosi të ndërtonte Petërburgun e sotëm, ndoqi...

Nga Ela Daci

Perspektivat e Bashkimit Evropian për Ballkanin Perëndimor gjatë 2020

Kur bëhet fjalë për perspektivën e BE-së për Ballkanin Perëndimor – viti 2019 pati pak...

Shpëtim Nazarko

Jozefina mallkon, Berisha e Meta heshtin, Basha heziton, Rama nënqesh

Palët u ulën për Reformën zgjedhore. Kanë vënë një afat: 15 Marsin. Kjo, për fazën...

Shpëtim Nazarko

Kush e ka çekun një milion?

Ky nuk i ka punët mirë – i thashë Berishës, aty nga janari i tridhjetë...

Nga Albert Doja

“Ta shohim artin a këngën e festivalit përtej universalitetit estetik”

Mikaela Minga dhe anëtarët e tjerë të përfolur të jurisë së Festivalit mund të argumentojnë...

Shpëtim Nazarko

Shiko, nuk është kënga… “Dil njëherë në penxhere…”

Ka një diferencë të madhe midis një këshlltari, qoftë ky dhe i Kryeministrit dhe një...

Shpëtim Nazarko

Shpella e Ali Babës dhe paratë e Edit

       E shikoj me qetësi funksionarin e lartë të një nga universiteteve tona....

Shpëtim Nazarko

Ditëzinj kafenesh, nuk është punë Rame dhe Thaçi, kjo…

      Analistët e dy krahëve të kufirit, filluan prapë tu bien tam tameve...

Analiza

Bollino: “Anti-shpifje”, kontradiktat e një ligji të rrezikshëm

Kuvendi po përgatitet të diskutojë në orët e ardhshme të ashtuquajturën “paketë anti-shpifje”, një bashkësi...