MENU
klinika
Shpëtim Nazarko

Me Likurgun më mirë, apo aministinë e Ramës?

Shpëtim Nazarko

Plaku nga Kukësi dhe ku gabon Presidenti Meta…

Megjithëse flas shpesh në ekrane, apo shkruaj po aq, një gjë kam frikë ta bëj...

Shpëtim Nazarko

Zotëri, shko dhe jep dorëheqjen menjëherë!

      Po dëgjoja me tmerr mbrëmë, historinë e një busti, në rrethinat e...

Nga Shpëtim Nazarko

Eh, sa e vështirë është të luash Napoleonin!

(Apo duke parë Kongresin e sotëm të socialistëve) Po e dëgjoja Kryeministrin sot në kongresin...

Shpëtim Nazarko

Rama dhe realiteti i Shqipërisë….

Nuk ka nevojë të mendosh gjatë, se në pikëkpamje praktike, Rama ka arritur një sukses...

Shpëtim Nazarko

Rama dhe Kurti, do të jenë vetëm miq të ngushtë

      Brenda formulave të njohura shtetërore për raste të tilla, por dhe me...

Nga Mentor Nazarko

Dy lëvizje heretike të Kurtit

Sot kryeministri i ri i Kosovës do të qendrojë në Tiranë. Vizita vjen kur brenda...

Shpëtim Nazarko

Edi dhe Albin, kështu po vraponi drejt asgjëkundit…

Shembullin e dhënë më shumë se njëherë, kam dëshirë ta përsëris prapë. Kalimi nga një...

Nga Mentor Nazarko

Dorashka e sfidës së Kadaresë ndaj Nobelit – Për Nobel!

Ditëlindja e 84-të e Ismail Kadaresë ishte një rast i shkëlqyer për të reflektuar nëpërmjet...

Shpëtim Nazarko

“Patatja e amerikanit” dhe ditëzinjtë shqiptarë…

Mund të më thuash, se çfarë mendon ti realisht, për Rugovën? – më pyeti papritur,...

Shpëtim Nazarko

“Për Kishë të Laçit”… a ndërtohet në Laç?

Kur themeluesi i Rusisë moderne, Pjetri i Madh, vendosi të ndërtonte Petërburgun e sotëm, ndoqi...

Nga Ela Daci

Perspektivat e Bashkimit Evropian për Ballkanin Perëndimor gjatë 2020

Kur bëhet fjalë për perspektivën e BE-së për Ballkanin Perëndimor – viti 2019 pati pak...