MENU
klinika
Të dhënat

Tirana ‘pushtohet’ nga bizneset që s’flasin shqip

Ku do pozicionohet?

Rrjeti ndërkombëtar i hotelerisë vjen në Tiranë

Pas “Hyatt”, një tjetër rrjet i hotelerisë ka njoftuar shtimin e një hoteli të ri...

Shifrat

Borxhi publik në rënie, shtohen PPP me financim buxhetor

Borxhi publik u ul për të tretin vit radhazi dhe arriti në 67.16% të Prodhimit...

Të dhënat

Çfarë ka ndodhur me transportin ajror këtë vit?

Bazuar në disa të dhëna të INSTAT vihet re se tregu i transportit ajror të...

Humbasin prodhuesit

Zyrtarizohet kompensimi 6%. Si do paguhen fermerët?

Pavarësisht se u has me kundërshtime të mëdha, masa e kompensimit me 6% tashmë është...

INSTAT - statistika

Shqipëria mbetet pa burra

Bazuar në disa të dhëna të publikuara nga INSTAT vihet re se emigraioni ka përmbysur...

Këmbimi Valutor

‘Shembet leku’/ Rritet Poundi, Euro bën kthesën e papritur

Dita e mërkurë ka regjistruar luhatje të mëdha në tregun e këmbimit valutor vendas. Të...

Komisioni

Ndryshimet në ligjin e PPP-ve, ofertat e pakërkuara pas 2021

Ofertat e pakërkuara në fushën e infrastrukturës do të ndalohen deri në vitin 2021. Mazhoranca...

Bloomberg

Indeksi i shëndetit/ Ku renditet Shqipëria krahasuar me 2018?

Shqipëria ka fituar 7 vende përsa i përket shëndetit të përgjithshëm. Sipas raportit të vitit...

Shifrat

Shkelje të afatit të dorëzimit? DPT zbulon sa gjobiten tatimpaguesit

Gjobat e vendosura nga Administrata Tatimore që lidhen me një detyrim tatimor të caktuar nuk...

Të dhëna

Me sa përqind janë rritur pensionet private në 2018?

Bazuar në disa të dhëna të bëra publike nga Autoriteti i Mbikqyrjes Financiare, vihet re...

Këmbimi Valutor

Sterlina nuk njeh të ndalur, Euro tenton rritjen

Tregu i këmbimit valutor vendas është hapur ditën e martë me një fuqizim të mëtejshëm...