MENU
klinika
Shifrat nga BSH

Rritet punësimi, sektorët që ndihmuan

Shifrat vazhdojnë të bien

Kursi i këmbimit valutor

Monedha e Eurozonës blihet me 122.20 lek♪7, dhe shitet me 122.80 lekë, duke qëndruar në...

Kush gëzon dhe kush jo?

Transporti ndërkombëtar/ Furnizime me zero TVSH

Ditën e sotme Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ka publikuar informacionin lidhur me transportin ndërkombëtar...

Shifra dhe pakte që të lënë gojëhapur

American Express paguan që t’i pranohet karta e kreditit

American Express Co. dëshiron që më shumë biznese të pranojnë kartën e saj të kreditit....

8 mld mallra më pak

‘Zbehen’ shkëmbimet tregtare Shqipëri-Itali

Shkëmbimet tregtare midis Shqipërisë dhe Italisë po përjetojnë ditë jo të mira. Këtë na e...

Nga 15 në 5%?

Taksa dhe për kompanitë IT në Shqipëri

Një matricë krahasuese e stimujve për investime në vendet e Ballkanit Perëndimor (WB6) të hartuar...

Ofrojnë norma të ulëta interesi

Bankat e vogla ‘joshin’ biznesin

Bankat më të vogla duket se zotërojnë avantazhin e duhur për të fituar kundër bankave...

Shifrat e INSTAT

Shqipëria rrit blerjet nga Turqia, por ul shitjet

Shqipëria ka shënuar rritje të importeve me shtetin e Turqisë.  Referuar të dhënave të INSTAT,...

Ibrahimaj: Deklaratë individuale të të ardhurave

“Të dypunësuarit do tatohen me një page të vetme”

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve është duke përgatitur një model të për deklarimin e të...

Presioni që ushtrohet mbi ta

Dhoma Amerikane e Tregtisë: Korrupsioni largoi investitorët

Presidenti i Dhomës Amerikane të Tregtisë, Enio Jaço, ka dhënë një intervistë për Zërin e...

Kryesojnë tekstilet dhe mineralet

Eksportet shqiptare ‘vrapojnë’ drejt Bashkimit Europian

Shkëmbimet tregtare me vendet e BE-së në periudhën janar-tetor zënë 64.2% të gjithë tregtisë. Instituti...

A duhet të ndalemi këtu?

Hidrocentrale në gjithë vendin? Fitime shokuese

Hidrocentrali më i vjetër njëkohësisht i pari që u ndërtua në Shqipëri ishte hidrocentrali i...