MENU
klinika
Gara në shifra

Profesionet ku femrat ‘shkëlqejnë’ më shumë se meshkujt

Tabela

Si shqiptarët po ‘pushtojnë’ Evropën?

Gjatë dekadës së fundit shqiptarët po ‘pushtojnë’ Europën. Bëhet fjalë për shqiptarët azilantë, numri i...

Këmbimi valutor

Paundi zhvlerëson lekun, ç’ndodh me Euron?

Tregu i këmbimit valutor vendas është hapur ditën e hënë me një rënie të lehtë...

Të dhëna

Kompania ajrore zvicerane fluturime direkte Tiranë-Zyrih

Duke nisur prej datës 1 prill 2019 kompania ajrore SWISS do të nisë fluturimet direkte...

Projeksionet e INSTAT

Shqipëria po plaket?

“Popullsia shqiptare do të vazhdojë procesin e plakjes“, kështu vihet re nga projeksionet e publikuara...

Ndryshimet e Paketës Fiskale

DPT përditëson platformën e informimit

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ka përditësuar Platformën e Informimit për 11 kategoritë e tatimpaguesve...

Indeksi alarmant

Nënat shqiptare më të rejat në Europë, por lindin më pak fëmijë

Bazuar në disa të dhëna të bëra publike nga Eurostat, ndonëse Shqipëria rezulton të ketë...

Çmimet e apartamenteve

Tirana më e shtrenjta në rajon?

Sipas disa të dhënave të publikuara nga Colliers International, Tirana ia ka kaluar edhe Beogradit...

Kursi zyrtar

Këmbimi valutor/ Si nis java për Euron, Paundin dhe Dollarin?

Edhe në këtë fillim jave kursi i këmbimit duket se nuk paraqet ndryshime për monedhat...

Rekomandimet

Shërbimet dentare/ AK mbyll procedurat e hetimit paraprak

Komisioni i Autoritetit të Konkurrencës, ka vendosur të mbyllë procedurat e hetimit paraprak në tregun...

BSH publikon rezultatet

“Skaneri ekonomik”/ Triliona lekë-borxhe

Për herë të parë, Banka e Shqipërisë publikoi rezultatet e një “skaneri” të ekonomisë shqiptare,...

Proçesi i nxjerrjes së naftës

Klosi siguron qytetarët/ Vende të reja pune përmes SHELL-it

Qyteti i Beratit ofron sot të gjitha arsyet dhe kushtet për të jetuar, por edhe...