MENU
klinika
Shifrat

Rriten pagat, këto janë profesionet me më shumë lekë

Ligji i ri

Si do të korrigjohen gabimet në të dhënat kadastrale?

Pas pak ditësh hyn në fuqi ligji i ri për Kadastrën, që sjell shkrirjen në...

Të dhënat

Kostoja e jetesës në Tiranë, më e ulëta në Europë

Bazuar në disa të dhëna të bëra publike nga Numbeo, portali më i madh që...

Kursi zyrtar

Këmbimi valutor, Paundi pëson ndryshime ‘drastike’, bie Dollari

Dita e martë ka pasur ndryshime të dukshme por edhe disi të papritura në tregun...

Parashikimet e Kombeve të Bashkuara

Popullsia shqiptare në rënie, ç’pritet në vijim?

Popullsia në Shqipëri ka kapur një trend rënës, ku lindjet po ulen dhe numri i...

Të dhënat nga INSTAT

Rritet lehtë papunësia/ Shkak, përfshirja e popullsisë në…

Papunësia u rrit lehtë në tremujorin e fundit të vitit 2018, por megjithatë ngelet pranë...

Arsyeja

Numri i të shpërngulurve, Shqipëria shënon rekord

Sipas të dhënave të marra nga data baza e Bankës Botërore dhe të përpunuara e...

Procedurat si do të jepet

Keni humbur certifikatën e pronësisë?

Ligji i ri për Kadastrën që parashikon bashkimin në një institucion të vetëm të Agjencisë...

Kursi zyrtare

Këmbimi valutor/ Rritet Dollari, euro pëson rënie

Java ka nisur pozitive për monedhën vendase e cila ka rifituar terren nga valutave të...

Të dhënat nga BSH

Çfarë ndodhi me kredinë për bujqësinë në 2018?

Bazuar në disa të dhëna të bëra publike nga Banka e Shqipërisë, vihet re se...

Shifrat e Eurostat

Shqiptarët, populli që shpenzon për bukë e ushqime

Bazuar në disa të dhëna të Institutit Europian të Statistikave për shpenzimet nominale për ushqime...

Plakja dhe mundësitë

Plakja e popullsisë, bizneset që lulëzojnë dhe ato që rrezikohen

Në vitin 2021, Shqipëria pritet të përfshihet në një proces të shpejtë plakje pasi numri...