MENU
klinika
Intervista/ Flet përfaqësuesja e Përhershme e BB

Pse u përkeqësua renditja e Shqipërisë në të bërit biznes?

Statistika

Çdo shqiptar ka 3,200 euro borxh!

Shqiptarët kanë 9.15 miliardë euro borxh, rriten pagesat për shërbimin e borxhit. Qeveria zgjat afatin...

Detyrimi për mjetet e përdorura dhe përjashtimet

Projekti/ Ndryshojnë rregullat për pagesën e taksës së automjeteve

Nga dita e parë e vitit të ardhshëm, ndryshojnë rregullat për pagimin e taksave të...

Digjitalizimi

Shpallet tenderi/ 146.2 mln lekë për ujësjellës – kanalizimet

Ndërmarrjet e ujësjellës- kanalizimeve do të kenë një sistem të digjitalizuar që do të shërbejë...

Thellimi i hendekut gjinor në paga

Karrierë? Kurrë me kohë të pjesshme!

Mbajtja në punë e një gruaje holandeze të mërkurën mund të jetë e ndërlikuar. Për...

Mbi 50% me shkelje

Anti-informaliteti/ Tatimet ‘kapin mat’ bizneset

Gjatë 10-ditëshit të fundit të muajit tetor Administrata tatimore ushtroi 610 kontrolle në njësi të...

Janë më të suksesshme se burrat CEO!

Pse duhet ta lini biznesin në dorën e një gruaje?

Mund të provohet lehtësisht që biznesi ecën më mirë kur një grua është në krye...

Statistikat e Shoqatës Shqiptare të Bankave

Portofoli/ Njerëzit zgjedhin overdraftet para kredisë

Overdraftet e biznesit janë të katërtat për nga madhësia e portofolit të kreditimit. Statistikat e...

Rivitalizimi

Bujqësia rimerr vëmendjen, kryeson me punësimet

Bujqësia kryeson me 37,4% të totalit të punësimit. Ofrimi i lehtësirave fiskale dhe mbështetja me...

"Më mirë se në Serbi, Maqedoninë e Veriut apo Turqi"

Pensionist në Shqipëri?/ Ç’thuhet në raportin e “Blacktower”?

Shqipëria nuk është aspak një prej vendeve ideale për të dalë në pension, por nga...

Bileta 1.5 - 2€

Tiranë-Durrës/ Hapet tenderi për rikonstruksionin e hekurudhës

Është hapur zyrtarisht procedura e tenderimit për rehabilitimin e hekurudhës që lidh Durrësin me Tiranën...

Pasuritë e paluajtshme

Legalizimet/ ATP: 76 familje marrin 860 mijë €

Agjencia e Trajtimit të Pronave (ATP) njofton se më datë 31 tetor ka përfunduar procesin...