MENU
klinika
Ministria e Brendshme

Auditi i brendshëm zbardh abuzimin me fondet

Balluku nga Saranda

Sezoni turistik, asnjë ndërprerje dritash

Gjatë këtij sezoni turistik në qytetin e Sarandës nuk do të ketë asnjë ndërprerje të...

Afati i aplikimit deri më 10 korrik

BE jep 66 mijë euro për sipërmarrjet sociale

Hapet zyrtarisht thirrja për grante, në kuadër të skemës së granteve të projektit EMBRACE –...

Marrëveshja

AKEP zyrtarizon uljen tarifave roaming

Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare miratoi uljen e tarifave për shërbimin roaming me vendet...

Njoftimi

Italia financon 120 SME me 27 milionë euro

Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj ishte prezente së bashku me Ambasadorin e Italisë...

Tabela me vendet e punës

Kontrata për 420 punonjës për sezonin turistik

Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura do të punësojnë me kontratë të përkohshme 420 punonjës....

Të dhënat e BSH-së

Investimet e huaja fokusohen te energjia dhe industria

Të huajt zgjedhin t’i investojnë kapitalet e tyre kryesisht në dy degë në ekonominë shqiptare....

Raporti

INSTAT: Në maj vizituan Shqipërinë 400 mijë të huaj

Instat raporton se Shqipërinë e vizituan rreth 400 mijë shtetas të huaj. Ky numër është...

Të dhënat nga Ministria e Financave

Buxheti/ Mbrojtja sociale merr pjesën më të madhe të parave

Qeveria i ka kushtuar një vëmendje të veccantë mbrotjes së shtresa në nevore. Sipas të...

Transferimi i biznesit

Tatimet publikojnë procedurat

Në vijim të rubrikës “Tatimet Këshillojnë”, Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve dha informacion rreth transferimit...

DPSHTRR kontroll autoshkollave

Masa për subjektet jo të pajisura me shenjat dalluese të aktivitetit

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor ka bërë me dije se ka nisur...

Hotelet në “sitën” e tatimeve

Nis kontrolli nga task-forca, në fokus bregdeti!

Nga sot të gjitha hotelet dhe njësitë e tjera akomoduese do të kalojnë në sitën...