MENU
klinika
Tregu i sigurimeve

AMF: Rritet numri i dëmeve të paguara

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve

Vendi i furnizimit të mallrave/ Rregullat që duhen ndjekur

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ka publikuar në faqen e saj zyrtare rregullat dhe procedurat...

Ekonomia u rrit me 2.1 %

Shërbimet dhanë kontibutin kryesor, si performoi industria?

Ekonomia e vendit është rritur me 2.2 për qind në 3 muajt e parë të...

“Tanap” është gati

Në pritje të “Tap” për gazin në Evropë

“Tanap”, gazsjellësi që do të lidhet me “TAP” për të transportuar gazin natyror më pas...

Ndërtimi në tokat bujqësore

Lehtësohet procesi, konvertim automatik nga tokë arë

Komisioni i Veprimtarive Prodhuese ka miratuar disa ndryshime ligjore, që lehtësojnë procesin e marrjes së...

Legalizimi i pallateve

ALUIZNI: Lista e dokumenteve për të marrë lejen

Agjencia e Legalizimit, Urbanizimit dhe Integrimit të Zonave Informale ka njoftuar vijimin e punës për...

Publikimet e INSTAT

Rritja ekonomike për tremujorin e parë 2019

Sot INSTAT publikoi rritjen ekonomike të tremujorit të parë të këtij viti që rezultoi brenda...

Aksi Kardhiq-Delvinë

Balluku inspekton punimet, investimi përfundon brenda afatit

Ministrja Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku ishte e pranishme në punimet që po zhvillohen tek...

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimit të Tranporit Rrugor

Mjetet e përdorura që vijnë nga jashtë, ja si rregjistrohen!

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimit të Tranporit Rrugor publikon procedurat për rregjistrimin e mjet i...

Dëmi në buxhet

Bashkitë që abuzuan më shumë me fondet

Bardhet lista e bashkive me dëm Ekonomik të konstatuar gjatë auditimeve të ushtruara për të...

Open Procurement Albania

Bashkitë para zgjedhjeve/ 6,2 mld lekë më shumë për tendera

Kryetarët e bashkive kanë tenderuar në muajt e fundit të mandatit, pak kohë para zgjedhjeve...

Siguria ushqimore

AKU vendos 3 milionë lekë gjoba

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në vijim të kontrolleve për sigurinë ushqimore, së fundmi ka konstatuar...