MENU
klinika
Të dhënat e BSH-së

Investimet e huaja fokusohen te energjia dhe industria

Raporti

INSTAT: Në maj vizituan Shqipërinë 400 mijë të huaj

Instat raporton se Shqipërinë e vizituan rreth 400 mijë shtetas të huaj. Ky numër është...

Të dhënat nga Ministria e Financave

Buxheti/ Mbrojtja sociale merr pjesën më të madhe të parave

Qeveria i ka kushtuar një vëmendje të veccantë mbrotjes së shtresa në nevore. Sipas të...

Transferimi i biznesit

Tatimet publikojnë procedurat

Në vijim të rubrikës “Tatimet Këshillojnë”, Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve dha informacion rreth transferimit...

DPSHTRR kontroll autoshkollave

Masa për subjektet jo të pajisura me shenjat dalluese të aktivitetit

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor ka bërë me dije se ka nisur...

Hotelet në “sitën” e tatimeve

Nis kontrolli nga task-forca, në fokus bregdeti!

Nga sot të gjitha hotelet dhe njësitë e tjera akomoduese do të kalojnë në sitën...

Zgjatet afati për leje ndërtimi

Projektligji: Lehtësim për tokën “jo truall”, shqyrtimi për 90 ditë!

Shqyrtimi i aplikimit për t’u pajisur me leje ndërtimi do të zgjatet me 1 muaj,...

Ministrja: Të përfundojmë projektin para afatit

Balluku inspekton punimet në bypass-in e Tepelenës

Puna për bypass-in e Tepelenës po vijon sipas grafikut të parashikuar për të bërë të...

Kanadezët kryejnë evazion të rëndë fiskal

Qeveria gjobit Bankers me 120 milionë euro penalizim!

Kompania Bankers Petroleum ka shmangur të paktën 30 milionë euro detyrime akcizë për lëndën e...

Ndërtimet që preken nga ndryshimet

Planifikimi i territorit/ Qeveria ndryshon ligjin

Qeveria i propozon kuvendit disa ndryshime në ligjin për territorin. Drafti me dyshimet është dorëzuar...

Vendimet e ATP

Toka të zëna nga ndërtime pa leje. Shpërndahen 2 mld lekë

Agjencia e Trajtimi të Pronave ka përndarë për shpërblimit për pronat e zëna nga ndërtimet...

Nga Banka Botërore

Financim 50 milionë dollarë për 3 rrugë

Një projekt për ndërlidhjen e rrugëve lokale dhe rajonale, i financiar nga Banka Botërore me...