MENU
klinika
Përgjigjet mjeku

Kam njolla të errëta në lëkurë. Si mund t’i trajtoj?

Përgjigjet mjeku

Më dhembin këmbët. Si të kuptoj a kam probleme me kockat?

Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Çfarë të përdor që të përballoj alergjitë e pranverës?

Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet dermatologia

Si mund të trajtoj mykun në lëkurë?

Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet dermatologia

Kam nishane të kuqe në trup. A janë të rrezikshëm?

Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet dermatologia

Kush preken me shumë nga infeksionet mykotike?

Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Gurë në tëmth, çfarë ushqimesh mund të ha?

Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Si mund ta dallojmë hemorragjinë nga ngushtim i enëve të gjakut?

Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet dentisti

Jam në karantinë dhe më dhemb dhëmbi. Çfarë të bëj?

Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Nuk pi shumë ujë. A duhet të shqetësohem për këtë gjë?

Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

A më ekspozon barku i madh drejt diçkaje të rrezikshme?

Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Krizë në veshka, si mund t’i qetësoj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...