MENU
klinika
"Ringritjet janë specialitet i Amerikës"

SHBA do t’i mbijetojë koronavirusit, si udhëheqëse e botës

Shpëtim Nazarko

Kryeministër! Dëgjo Xhonsonin më shumë nga Benin…

Për rastësi, kur po shkruaja këtë artikull, me çip të veshit po dëgjoja Mustafa Nanon,...

Shpëtim Nazarko

Për çfarë “piku” e keni llafnë, se çmendët njerëzinë?

      Nuk kam asnjë arsye të mos e besoj, se Kryeminstri ynë, kur...

'Nga emëtimi i bonove të thesarit tek..."

Analiza/Prof.Civici: Biznesi dhe likuiditeti në kohen e koronavirusit

Kur kjo krizë aktuale e koronavirusit do mbarojë – mbas karantinës totale, fundit të distancimit...

"Toka e harruar e Evropës"

Herman Bernstein: Shqipëria e vogël, pengu i një loje të madhe diplomatike

        28 Janar 1934: Me çështjet e saj në krizë, ajo vështron...

Shpëtim Nazarko

Qari dhe zarari i Shqipërisë, nga kjo luftë me djallin…

Titulli i mësipërm, ka pak lidhje me artikullin e sotëm të profesor Tarifës, në  atë...

Nga Shpëtim Nazarko

Gjenialiteti gjerman në luftën kundër Covid-19

Pak pas botimit dje tek Konica të shkrimit me titull ,“Kryeministër është më mirë të...

Shpëtim Nazarko

Me Likurgun më mirë, apo aministinë e Ramës?

E kam parë nja dy herë, këto kohët e fundit, një film të bukur shumë....

Shpëtim Nazarko

Plaku nga Kukësi dhe ku gabon Presidenti Meta…

Megjithëse flas shpesh në ekrane, apo shkruaj po aq, një gjë kam frikë ta bëj...

Shpëtim Nazarko

Zotëri, shko dhe jep dorëheqjen menjëherë!

      Po dëgjoja me tmerr mbrëmë, historinë e një busti, në rrethinat e...

Nga Shpëtim Nazarko

Eh, sa e vështirë është të luash Napoleonin!

(Apo duke parë Kongresin e sotëm të socialistëve) Po e dëgjoja Kryeministrin sot në kongresin...

Shpëtim Nazarko

Rama dhe realiteti i Shqipërisë….

Nuk ka nevojë të mendosh gjatë, se në pikëkpamje praktike, Rama ka arritur një sukses...