MENU
klinika
Rreziku nga klima

Temperaturat do të rriten me 5 gradë deri në 2100

KE paralajmëron vendet anëtare

“Shitja” e pasaportave po infiltron krimin e organizuar

Komisioni Europian paralajmëron se programet e disa shteteve europiane për të shitur pasaportat dhe vizat...

Iu “vodh” emri nga deputeti i LSI

Ky është drejtori i ri i Albcontrol

Qeveria shqiptare ka emëruar drejtorin e ri të agjencisë së kontrollit ajror, Albcontrol. Ai do...

Një e treta ishin kosovarë

6 milionë turistë të huaj vitin e kaluar

Vitin e kaluar Shqipërinë e vizituan afro gjashtë milionë shtetas të huaj. Ky është numri...

Por deficiti ngelet i thellë

Eksportet bujqësore, 262 milionë euro

Shqipëria ka eksportuar rreth 32.8 miliardë lekë ose 262 milionë euro produkte bujqësore për vitin...

Kosto e jetesës

Tirana, më e shtrenjta në rajon

Tirana është kryeqyteti më i shtrenjtë në rajonin e Ballkanit Perëndimor. Anketa vjetore e kompanisë...

Parashikimi i FMN-së

Ekonomia botërore do të rritet më pak

Fondi Monetar Ndërkombëtar uli projeksionet e rritjes së ekonomisë botërore për vititn 2019 dhe 2020....

Pranë minimumit historik

Ulet interesi i bonove të thesarit

Interesi i bonove 12 mujore po i afrohet sërish vlerave minimale historike. Në ankandin e...

Në Europë e ka një në dy

Një ndër gjashtë shqiptarë ka makinë

Sipas Zyrës Europiane të Statistikave, një në dy europianë zotëron një makinë. Të dhënat nga...

Nuk parashikohet në Buxhetin 2019

Anulimi i Thumanë- Kashar, asnjë efekt financiar këtë vit

Qeveria shqiptare u tërhoq të hënën nga një prej projekteve më të mëdhenj të programit...

Të tretët në rajon

Qeverisja elektronike, jemi në vendin e 74 në Botë

Shqipëria renditet në vendin e 74-të në Botë për zhvillimin e qeverisjes elektronike. Organizata e...

Edhe më keq se në BE

Popullsia në moshë pune do të bjerë frikshëm

Shqipëria ka normën e 4-të më të lartë të popullsisë në moshë pune kundrejt totalit...