MENU
klinika
Të dhënat

Cili është rrjeti social më i përdorur në Shqipëri?

Ç'po ndodh?

Biznesi i preferuar i shqiptarëve drejt falimentit

Edhe pse thyejmë rekord në botë për numrin e bar-kafeve dhe restoranteve në të gjithë...

Mund të dëmtojë...

Punë në fundjavë? Si mund t’i themi ‘stop’

Disa prej nesh mendojnë se fundjava duhet shfrytëzuar për të bërë ato punë që nuk...

Të dhënat

Gjithnjë e më e pëlqyer nga të rinjtë, ç’është ekonomia GIG?

Ekonomia GIG ndodh në një treg të lirë ku kontratat e punës janë të përkohshme....

Zhvillimi ekonomik

Pse mbeten prapa vendet e Ballkanit Perëndimor?

Tranzicioni në Evropën Qendrore dhe Lindore që nga rënia e komunizmit ka qenë pothuajse një...

Shifrat

Investimet në euro, sa përqind ranë në 2018?

Oreksi i shqiptarëve për të investuar kursimet në euro jashtë vendit u ul gjatë vitit...

Këmbimi valutor

Çfarë ndodhi me Euron, Dollarin dhe Poundin gjatë kësaj jave?

Gjatë javës që lamë pas (18-22 shkurt) monedha europiane euro ka qendruar në nivelin e...

Sa do të kushtojë tarifa

Nga 1 marsi ndërrimi i pronësisë së mjetit pranë DPSHTRR

Duke filluar nga data 1 mars 2019, qytetarët do të mund të ndërrojnë pronësinë e...

Marrja e masave

Euroizimi/ BSH kërkon bashkëpunim nga qeveria

Për të ulur euroizimin e ekonomisë nevojitet bashkëpunim edhe nga institucionet e tjera, sipas Bankës...

Mesazhi i Guvernatorit të BSH

Destabilizimi politik efekte në ekonomi?

Pas vendimit të opozitës për dorëzimin e mandateve të deputetëve, ka ardhur edhe një reagim...

Raporti

Alarmues numri i emigrantëve minorenë shqiptarë në Itali

Kryesisht prejardhja e emigrantëve minorenë të pashoqërar që kanë mbërritur në Itali për 2018 është...

APP kritikë institucioneve

Mallrat e tenderëve s’përputhen me kërkesat e garës

Mallrat apo artikujt e dorëzuar pranë institucioneve shtetërore nga kompanitë që fitojnë tenderë publikë, nuk...