MENU
klinika
Raporti i DHL

Tarifat “kundër” globalizimit/ Ku renditet Shqipëria?

Shifrat sipas INSTAT

Sa kushton dashuria në Shqipëri?

“Dita e të dashuruarve kushton jo më ak se 200 euro”, kështë është vënë re...

Detajet

Rimbursimi i TVSH-së/ Çurri: Për 6 muaj, i japim zgjidhje

Dy nga shqetësimet kryesore të ngritura nga bizneset amerikane në vendin tonë, janë vonesat në...

Ndërtimet pa leje

Miratohet fondi, sa është shuma për kompensimin e pronarëve?

Ndërtimet pa leje në drejtoritë e ALUIZNI-t, në Tiranë Veri, Elbasan, Tiranë Jug, Tiranë shtesat,...

Rregullorja e re

Tarifat që do paguhen te Autoriteti i Konkurrencës

Për sa i përket shpenzimeve që biznese duhet të paguajnë për ndjekjen e procedurave, Autoriteti...

Shifrat sipas BSH

Llogaritë e-banking/ Dy vitet e fundit numri është dyfishuar

Bazuar në disa statistika të realizuara nga Banka e Shqipërisë, vihet re se numri i...

Ndryshimi i TVSH-së

Industria ushqimore: Po goditemi!

Prodhuesit dhe tregtarët kanë kundërshtuar uljen e rimbursimit të TVSH-së për fermerët nga 20% në...

Rritet kredia në lekë

Sa % e portofolit është në monedhën vendase?

Në disa të dhëna të fundit të publikuara nga Banka e Shqipërisë, në dhjetor të...

Shifrat

Më i varfëri në Europë, sa ton ar ka Shqipëria?

“Ilsole24ore”, ka publikuar disa të dhëna në lidhje me rezervat e arit në Europë. Përsa...

Raporti

Çfarë po ndodh me investimet publike dhe private?

Fondi Monetar Ndërkombëtar ka publikuar disa të dhëna. Sipas të dhënave të statistikave të kryera,...

Programi i Reformave Ekonomike 2019-2021

TVSH dhe akciza me mosrealizim, zbulohet shkaku

Sipas Programit të Reformave Ekonomike 2019-2021 i publikuar në Fletoren Zyrtare, rezulton se viti 2018...

Kursi

Këmbimi Valutor/ Euro mbetet në vend, dollari pëson…

Dita e sotme ka shënuar luhatshmëri për monedhat kryesore ndërkombëtare. Euro ka mbetur në nivelin...