MENU
klinika
Kosto e jetesës

Tirana, më e shtrenjta në rajon

Parashikimi i FMN-së

Ekonomia botërore do të rritet më pak

Fondi Monetar Ndërkombëtar uli projeksionet e rritjes së ekonomisë botërore për vititn 2019 dhe 2020....

Pranë minimumit historik

Ulet interesi i bonove të thesarit

Interesi i bonove 12 mujore po i afrohet sërish vlerave minimale historike. Në ankandin e...

Në Europë e ka një në dy

Një ndër gjashtë shqiptarë ka makinë

Sipas Zyrës Europiane të Statistikave, një në dy europianë zotëron një makinë. Të dhënat nga...

Nuk parashikohet në Buxhetin 2019

Anulimi i Thumanë- Kashar, asnjë efekt financiar këtë vit

Qeveria shqiptare u tërhoq të hënën nga një prej projekteve më të mëdhenj të programit...

Të tretët në rajon

Qeverisja elektronike, jemi në vendin e 74 në Botë

Shqipëria renditet në vendin e 74-të në Botë për zhvillimin e qeverisjes elektronike. Organizata e...

Edhe më keq se në BE

Popullsia në moshë pune do të bjerë frikshëm

Shqipëria ka normën e 4-të më të lartë të popullsisë në moshë pune kundrejt totalit...

Projeksionet e BQE-së

Kur do kemi mirëqenie sa gjysma e Europës?

Shqipëria ka prodhimin kombëtar për frymë më të ulët në Europë, të rreglluar sipas fuqisë...

Anketa e Bloomberg

Euro mbijeton edhe dy dekada

Euro do të mbijetojë të paktën edhe dy dekada të tjera, sipas një sondazhi të...

Oferta për kredi

Bankat “lëshojnë dorën” për individët

Bankat kanë lehtësuar më tej kreditimin e individëve në tremujorin e fundit të vitit të...

Pretendimi i Konfindustrisë

Importuesit e karburanteve fituan 70 mln euro nga kursi

Konfindustria pretendon se importuesit e karburanteve kanë përfituar të paktën 70 milionë euro nga forcimi...

Studimi i FMN-së

Ndërmarrjet e huaja riinvestojnë pak nga fitimet

Shqipëria është ndër vendet e fundit në Europë sa i përket nivelit të rinvestimit të...