MENU
klinika
Dyndje para ndalimit

40 milionë euro makina të vjetra në një muaj

I pari raport zyrtar

Instat: 1.6 mln shqiptarë jashtë vendit

Për herë të parë, Instituti i Statistikave ka bërë një vlerësim të përmasave të diasporës...

Raporti i Këshillit të Europës

Paratë pastrohen në prona dhe bixhoz

Shqipëria duhet të shtojë përpjekjet për të luftuar fenomenin e pastrimit të parave, ndërkohë që...

Mazhoranca rrëzon dekretin e Metës

Buxheti 2019 do të miratohet pa ndryshime

Komisioni i Ekonomisë dhe Financave ka rrezuar dekretin e Presidentit për buxhetin e shtetit, duke...

Përzgjidhen kandidatët

Këshilli Mbikëqyrës i BSH drejt plotësimit

Kuvendi dhe qeveria më në fund kanë përzgjedhur anëtarët e rinj të Këshillit Mbikëqyrës të...

Të mërkurën në grevë

Biznesi i vogël ul qepenat

Shoqata e bizneseve të vogla dhe të mesme njofton uljen e qepenave për ditën e...

Liberalizohen shërbimet në aeroporte

Fluturimet, çmimet e biletave mund të ulen

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë ka miratuar një udhëzim që liberalizon tregun e ofrimit të...

Rregullim tarifave me pakicë

Autoriteti i Konkurrencës “zhvesh shpatën” ndaj Vodafone

Autoriteti i Konkurrencës rekomandon vendosjen nën rregullim të tarifave me pakicë të operatorit më të...

Efektet e taksës 100%

Eksportet në Kosovë rriten me 35%

Eksportet shqiptare drejt Kosovës për muajin nëntor u rritën me 35%. Sipas të dhënave nga...

204 milionë euro për 9 muaj

Investimet e huaja u “mbajtën” nga fitimi i riinvestuar

Një e katërta e investimeve të huaja për këtë janë fitim i riinvestuar nga kompanitë...

Të parët nga shifrat zyrtare

167 mijë shqiptarë punojnë në Itali

Shqiptarët janë grupimi më i madh i të punësuarve të huaj në Itali. Shqiptarët që...

Procedura që do të ndiqet

Bonusi i bebeve me dy këste

Prej datës 1 janar 2019 të gjitha nënat e fëmijëve të porsalindur do të përfitojnë...