MENU
klinika
Frenon shfrytëzimi i kapaciteteve

Biznesi ecën ende me ritëm të ulët

Të funksionojë inspektimi online

Bizneset presin reformën e inspektimeve

Bizneset kërkojnë reformë të inspektimeve. Sekretari i përgjithshëm i Shoqatës së Prodhuesve, Arben Shkodra, thotë...

Revolucion në Norvegji

Gjysma e makinave të shitura këtë vit ishin elektrike  

Në Norvegji, në totalin e makinave të shitura deri më tani për vitin 2018, gjysma...

Dëmi nga përdorimi pa kriter

Rezistenca ndaj antibiotikëve kushton sa 3% e PBB-së

Organizata Botërore e Shëndetësisë e ka konsideruar rezistencën ndaj antibiotikëve si një nga tre kërcënimet...

Vazhdojnë të shesin dhe blejnë

Mashtrimi me bizneset pasive

Numri i bizneseve që pezullojnë aktivitetin, duke kaluar në statusin pasiv ka ardhur në rritje...

Shifrat dhe partnerët

Dossier/ Importi i armëve, 2.8 mld USD në 70 vjet

Që prej vitit 1950 e deri më sot, Shqipëria ka importuar armë në vlerën e...

Përdorim modest

Vetëm 7.7% e bizneseve në tregti elektronike

Vetëm 7.7% e bizneseve shqiptare shesin nëpërmjet internetit. Të dhënat e Institutit të Statistikave tregojnë...

Por AKEP vendos rregulla të reja

Trafiku ndërkombëtar, “minierë ari” për operatorët

Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare ka vendosur që në vazhdim operatorët celularë në Shqipëri...

Problemi i tregut për fermerët

Vetëm këtë vit, 40 aplikime për pika grumbullimi

Vetëm këtë vit, 40 sipërmarrje kanë aplikuar për të ngritur pika grumbullimi përmes skemave të...

Gjiknuri: “Rriti” bizneset

TAP ka sjellë para dhe… eksperiencë

Gazjellësi Trans Adriatik ka rritur ekspertizën e ndërmarrjeve nënkontraktore shqiptare. Ministri i Energjisë dhe Infrasturkturës,...

Edhe kërkesa në rritje

Lehtësohet më tej kredia për individët

Bankat lehtësuan më shumë kreditimin e individëve në tremujorin e tretë të vitit. Sipas Vrojtimit...

Rriten shpenzimet për 2019

100 milionë euro për rimbursim barnash

Vitin e ardhshëm, qeveria shqiptare do të shpenzojë shifrën rekord të 100 milionë eurove për...