MENU
klinika
Skema pas 1 janarit

Lojërat e fatit po “maskohen” si kafene

Goditen teknologjia dhe bujqësia

Lufta tregtare po sjell kosto miliarda dollarë

Lufta tregtare mes Kinës dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka shkaktuar miliarda dollarë humbje...

Në 1 janar 2019

Hyn në fuqi taksa e ndryshuar e pronës

Më 1 Janar 2019 hyn në fuqi metodologjia e re e përllogaritjes së taksës së...

Çelet tenderi 190 mln lekë

Të dhënat e pacientëve do të dixhitalizohen

Formularët e vizitave te mjeku do të dixhitalizohen.  Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit dhe...

ERE rrëzon OST

Tarifa e transmetimit të energjisë nuk rritet

Enti Rregullator i Energjisë ka refuzuar kërkesën e Operatorit të Sistemit të Transmetimit për rritjen...

Bonot dhe obligacionet

Normat e interesit e mbyllin vitin në rënie

Fundi i vitit ka sjellë një rënie të fortë në interesat e instrumenteve të borxhit...

Paketa fiskale

Taksat dhe tatimet e reja pas 1 Janarit

Cilat janë variantet përfundimtare të ndryshimeve fiskale që pritet të hyjnë në fuqi vitin e...

Mbi 400 milionë euro gjithë vitin

Banka e Shqipërisë bleu 130 mln euro në tremujorin III

Gjatë 3-mujorit të tretë të vitit 2018, Banka e Shqipërisë ka blerë afro 130 milionë...

Bullgarët blejnë 75% të aksioneve

Zyrtare/ Vivacom pronari i ri i Telekom Albania

Telekom Albania është shitur tashmë zyrtarisht te kompania bullgare Vivacom. Burime Brenda Telekom bëjnë të...

48 orë në kryeqytet

“Independent”: Vendet më të mira në Tiranë

Prestigjiozja britanike “The Independent” së fundmi ka bërë një artikull promovues për Tiranën. Aty përshkruhen...

Rritje me 24%

Sigurimet, dëmet “kërcejnë” në nëntor

Dëmet e paguara nga kompanitë e sigurimeve kanë njohur një rritje të fortë gjatë muajit...

Presin vit më të mirë

Shqiptarët janë optimistë për 2019

Shqiptarët janë një ndër popujt më optimistë në pritshmëritë e tyre për vitin 2019. 71%...