MENU
klinika
Oferta monetare në rënie

Më pak para në ekonomi

Viti 2019 nis pa luhatje

Qetësohet kursi i euros

  Kursi i këmbimit euro-lek më në fund duket të jetë qetësuar pas luhatjeve të...

AKEP do t’i bllokojë

Telefonatat e marketingut, gjendet zgjidhja

  Ju ndodh shpesh të merrni telefonata për qëllime marketingu? Ky fenomen është bërë shqetësues...

Shtysë për rritje të çmimeve

Rriten kostot e punës në ekonomi

Treguesi i kostove të punës për njësi në ekonominë shqiptare u rrit edhe në tremujorin...

63 mld lekë tepricë likuiditeti

Qeveria, një lumë parash të mbajtura “kot”

Qeveria shqiptare në dhjetë muaj të këtij viti ka krijuar një tepricë likuiditeti për mbi...

Shkelën afatet e raportimit

AMF gjobit drejtuesit e katër kompanive të sigurimit

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare ka gjobitur katër drejtues të shoqërive të sigurimit për vonesa në...

Shqipëri 2019

Profesionet që do kërkohen dhe do paguhen më shumë këtë vit

Sipas EPPC Albania & Kosovo, kompania e rekrutimeve dhe trajnimeve, ka përgatitur një guidë me...

Detajet

Hyn në fuqi paketa fiskale 2019 dhe taksat e reja

Ka hyrë në fuqi paketa fiskale 2019 dhe taksat e reja që kjo paketë përfshinë....

Ja pse ndodh

Rritja ekonomike…përtej potencialeve

Ekonomia shqiptare gjatë këtij viti po rritet me ritme edhe më të larta se potencialet...

Analiza e Bankës së Shqipërisë

Ja pse kursi është stabilizuar

Banka e Shqipërisë vlerëson se ndërhyrja gjatë tremujorit të tretë të vitit e ka qetësuar...

Deklarata

Ahmetaj: Rritja për 9-mujorin 2018 mbi 4%

Ministri i Financave, Arben Ahmetaj ka komentuar përmes një statusi në facebook, tremujorin e tretë...

Është e palicencuar

AMF paralajmëron: Mos investoni në këtë platformë

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare paralajmëron investitorët për rrezikun ndaj shërbimeve të shoqërisë që operon me...