MENU
klinika
Siguria ushqimore

“Po dëmtohet shëndeti i konsumatorëve”

Tatimet dhe doganat rrisin të ardhurat

Arka e shtetit, në tre muaj mblidhen 108 miliardë lekë

Të ardhurat e mbledhura nga tatimet dhe doganat në tre muajt e parë të këtij...

Qeveria llogarit borxhet

Detyrimet e krijuara në një vit, 61. 1 miliardë lekë

Insitucionet shtetëore kanë krijuar një borxh prej 6.1 miliardë lekësh gjatë vitit 2018. Vendime gjykate...

Anketa, shkak paga e ulët

KE: Shqiptarët më të pakënaqurit e Europës me punën e tyre

Shqiptarët janë më të pakënaqurit me punën e tyre në Europë. Shkak kryesor është paga...

Njësohet skema

Kontributet që paguhen në ISSH njihen nga Kanadaja

Qeveria shqipare dhe ajo kanadeze “njësojnë” skemën e pensioneve. Çdo kontribut i paguar në Shqipëri...

Kushtet

ISSH: Si përfitohet pensioni social, dokumentet

Pensioni social është një përfitim që i jepet çdo shtetasi shqiptar, i cili ka mbushur...

Gjendje e rënduar në këto akse

Konfindustria, akset rrugore ku duhet ndërhyrë

Konfindustria shpreh shqetësimin për gjendjen e vështirë në mjaft akse të rëndësishme të sistemit rrugor...

Primet bruto mbi 3,9 miliardë lekë

Aksidentet, kompanitë paguajnë 12 milionë euro dëme

Kompanitë e sigurimit kanë paguar 12 milionë euro dëme në periudhën janar-mars 2019. Kjo shifër...

Bashkëpunim shtet-punëdhënës-punëmarrës

Denaj i jep vëmendje garantimit të sigurisë në punë

Këshilli Kombëtar i Punës zhvilloi mbledhjen e radhës, të parën për vitin 2019, nën drejtimin...

Me standarte europiane

Merr udhë projekti 10.5 milionë Euro për rrjetin hidrik

Qytetarët e Bashkisë së Tiranës do të kenë një furnizim më të mirë me ujë...

Raporti i INSTAT për 2018

Rritet kriminaliteti, 120 vepra penale për 10 mijë banorë

INSTAT ka publikuar sot raportin për kriminalitetin në vend për vitin 2018. Sipas të dhënave...

Manuali i Bashkisë Tiranë

Llogaritja e taksave vendore për çdo kategori

Bashkia e Tiranës ka publikuar në faqen e saj të internetin një manual për llogaritjen...