MENU
klinika
‘e-Albania’, procedura do dokumente

Fermerët, aplikim on-line për të marrë fonde

Afati brenda 3 muajve

Financat: Të gjithë me llogari bankare, shkelësit marrin gjoba

Të gjithë personat fizik e juridik që kryejnë transaksione duhet të kenë llogari bankare. Në...

Paralajmërimi për rrezikun

BERZH: Ekonomia shqiptare do ngadalësohet më 2019- 2020

Banka Europiane për Rindërtim e Zhvillim, parashikon se rritja ekonomike në Shqipëri do të jetë...

Raporti i Bankës së Shqipërisë

Sejko: Në 2018, ekonomia shënoi progres

Banka e Shqipërisë vlerëson se viti 2018 ishte një vit progresi për ekonominë dhe sistemin...

Inflacioni i prillit

1.4%, shkak rritja me ritme të ulta e çmimeve të ushqimeve

Çmimet janë rritur në muajin prill të këtij viti, inflacioni me vetëm 1.4 për qind...

Tabelat me vendimin e qeverisë

Pagat e reja për mjekët nëpër rrethe dhe urgjenca

Hyn në fuqi struktura e re e pagave për mjeket në rrethe dhe në urgjencat...

340 përfituesit

Kësti i tretë për trashëgimtarët e ish të përndjekurve politikë

Rreth 340 trashëgimtarë të ish të dënuarve politik që presin të marrin këstin e tretë...

Duro shpjegon skemën

Financat duhet t’u kthejnë 40 mln euro TVSH eksportuesve

Drejtori i Përgjithshëm i Tatimeve, Enton Duro, doli në një konferencë për shtyp për të...

Vonesat në fluturime

AAC: Kompensohen më shumë se 2 mijë pasagjerë

Autoriteti i Aviacionit Civil bazuar në të dhënat e marra në Aeroportin Ndërkombëtar Nënë Tereza,...

Flet ministrja Balluku

OSHEE investim 1 miliard lekë në Tiranë

Banorët e Tiranës edhe fshatrat përreth do të kenë një furnizim më të mirë me...

Ndërgjegjësimi i tatimpaguesve

Tatimet “derë më derë” për detyrimet fiskale

Administrata Tatimore ka nisur një fushatë intensive ndërgjegjësuese ndaj tatimpaguesve, me qëllim evidentimin e situatës...

Raporti i FMN

“Borxhi real i Shqipërisë 69.9% e PBB-së më 2018”

Borxhi publik nuk po ulet dhe detyrimet e prapambetura po shtohen. Kështu e sheh situatën...