MENU
klinika
VKM-ja: Dokumentet e vlefshme

Tokë bujqësore, verifikim ATMP deri në 15 gusht 2008

Intervistë ekskluzive

“Qeveria kthen vëmendjen nga prodhuesit vendas”

Siguria e prodhimeve vendase dhe cilësia e tyre mund të arrihen përmes bashkimit të disa...

Ndikimi në mjedis

Shqipëri-Kosovë, konferencë për zhvillimin e industrisë minerare

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë, në bashkëpunim me Ministrinë e Zhvillimit Ekonomik të Kosovës ka...

Investimi

OSHEE hap tenderin 53 mln lekë

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike ka hapur tenderin për studimin e zhvillimit të Rrjetit...

Rritet prodhimi i mjaltit dhe vezëve

INSTAT: Bie prodhimi i drithërave dhe qumështit

Gjatë vitit 2018 vihet re një tendencë në rënie e numrit të krerëve të blegtorisë...

Mundësi të reja në sektorin Automotiv

Investimet, 5 kompani gjermane vizitë në Shqipëri

Në kuadër të promovimit të vendit tonë si një destinacion investimesh në sektorin Automotive, Agjencia...

Në 2021 hiqen plotësisht

Ulen tarifat roaming me Rajonin

Tarifa maksimale për thirrjet dalëse në roaming, përfshi TVSH-në, do të jetë 28.5 lekë për...

Pagesat e përshpejtuara

ATP shpërndan 62 milionë lekë për ish-pronarët

Agjencia e Trajtimit të Pronave bën të ditur se ka përfunduar procesin e shqyrtimit administrativ...

Pasuritë të amortizohen

Ndryshon ligji për sekuestrimin e parave të krimit

Qeveria propozon ndrysheme në ligjin për administrimin e parave të sekuestruara që kanë origjinë nga...

Raporti i kredive me problemet

Bizneset, kredimarrësit më të këqinj për bankat

Bizneset mbeten kredimarrësit më të këqinj për bankat. Individët e sidomos, kreditë për shtëpi konsiderohen...

AMF: Fondi arrin në 2 mld lekë

Pensionet private, mbi 25 mijë kontribues

Tregu i pensioneve private vullnetare ka përvijuar tendenca të shpejta rritje nga viti në vit,...

‘e-Albania’, procedura do dokumente

Fermerët, aplikim on-line për të marrë fonde

Portali ‘e-Albania’ publikoi sot proderurën që duhet të ndjekin fermerët për të aplikuar nga shtëpi...