MENU
klinika
Procedurat dhe tarifat

Aplikimi/ Bashkim dhe ndarje e pasurive të paluajtshme

Kostoja e aplikimit, dokumentet

Toka të zëna nga ndërtimet pa leje, formulari për kompensimin

Pronarëve që u është zënë tona nga ndërtimet pa leje duhet të paraqiten në Agjencinë...

Shërbim afatgjatë për qytetarët

Nënstacioni në Fushë-Krujë/ Balluku: Investimet efiçente

Me një investim prej 1 miliardë lekësh të Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, zona...

Antikorrupsioni, Tatimet: U verifikuan 63 raste të denoncuara

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ka verifikuar 63 raste dononcimi të tatimpaguesve adresuar integritetit të...

Rreth 30.8 % e grave, shtëpiake

INSTAT: 8.7 % e të pëpunëve nuk kërkojnë punë

Të papunë të cilët nuk po kërkojnë punë për arsye se besojnë se nuk ka...

Flet guvernatori

Sejko zbardh strategjinë për rritjen e kreditimit

Guvernatori Gent Sejko ka bërë të ditur planin e masave që ka ndërmarrë dhe do...

Fermerët gjejnë...

BSH: Ndërmarrjet bujqësore nuk marrin kredi nga bankat

Ndërmarrjet bujqësore u drejtohen për hua në rastet shumta personave fizikë dhe nga institucione financiare...

Praktika e re

Tatimet u kërkojnë bizneseve të përditësojnë të dhënat

Administrata Tatimore njofton se çmon shumë të rëndësishëm komunikimin informues dhe ndërgjegjësues me opionin publik...

VKM-ja: Dokumentet e vlefshme

Tokë bujqësore, verifikim ATMP deri në 15 gusht 2008

Këshilli i Ministrave vendosi sot të kryejë identifikimin e organit që e ka lëshuar AMTP-në,...

Intervistë ekskluzive

“Qeveria kthen vëmendjen nga prodhuesit vendas”

Siguria e prodhimeve vendase dhe cilësia e tyre mund të arrihen përmes bashkimit të disa...

Ndikimi në mjedis

Shqipëri-Kosovë, konferencë për zhvillimin e industrisë minerare

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë, në bashkëpunim me Ministrinë e Zhvillimit Ekonomik të Kosovës ka...

Investimi

OSHEE hap tenderin 53 mln lekë

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike ka hapur tenderin për studimin e zhvillimit të Rrjetit...