MENU
klinika
Dokumentet e nevojshme

Do transferoni pensionin? Kaloni këto procedura!

Çfarë thotë ISSH për të ardhurat?

Skema e pensioneve, rritet numri i kontribuesve

Në 5 vitet e fundit evidentohet një rritje e ndjeshme e të ardhurave nga kontributet,...

Detajet

Programi i qeverisë, sa mln lekë do të marrin mbi 500 mijë të rinj?

Rreth 500-550 mijë të rinj në të gjithë vendin nga mosha 15 deri 29 vjeç...

Shërbimet dhe pagesat online

Administrata tatimore një klik larg tatimpaguesve

Çdo sipërmarrës apo individ ka mundësinë të realizojë online pagesat e 13 detyrimeve tatimore, përmes...

Cilat ishin subjektet problematike?

Bashkia mbyll 64 biznese në 3 muaj, nuk paguan taksat vendore

Policia Bashkiake e Tiranës, ka vendosur 64 urdhra bllokimi ndaj bizneseve në 24 njësitë administrative...

Programi i Bundesbank

BSH përfiton asistencë teknike nga Banka Qendrore e Gjermanisë

Për dy vitet e ardhshme, Banka e Shqipërisë do të jetë pjesë e programit të...

Fermat me cikël të mbyllur

Subvencionimet/ Një paketë e re në mbështetje të blektorisë

Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural së shpejti pritet të përgatisë një paketë të veçantë...

Inflacioni pritet 1.7%

BSH: Zbehet efekti i kursit në gjysmën e dytë të vitit

Banka e Shqipërisë pret një inflacion prej 1.7% për vitin 2019. Rënia e ndjeshme e...

Përfituesit

Kadastra/ Lista me 510 pronarët që marrin tapinë

Agjencia e Kadastrës Shtetërore publikon listën me 510 persona që kanë ndërtaur pa leje dhe...

Rreziku i produkteve dhe aktiviteteve

Dëmshpërblimet dhe komisionet, AMF trajton 162 ankesa

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare trajtoi 162 ankesa gjatë vitit të shkuar të cilat kryesisht lidhen...

Memorandumi

IBMA kërkesë kryeministrit: Lehtëso barrën fiskale!

Shoqata e Bimëve Mjekësore dhe Aromatike të Shqipërisë (IBMA) i kërkon Kryeministrit Edi Rama, të...

Lëndët djegëse dhe metalet

Ndryshim i befasishëm/ Ç’ndodh me eksportet drejt Kosovës?

Eksportet drejt Kosovës kanë shënuar një rritje të fortë në pjesën e parë të këtij...