MENU
klinika
Ankesat për tenderët

APP: Dërgojini në KPP, nuk janë pjesë e kompetencave tona!

Ligji i ri

Ulet mosha e pensionit për minatorët, rriten përfitimet

Minatorët naftëtarët dhe metalurgët do të përfitojnë ulje të moshës së daljes në pension dhe...

Premtimi i Denaj për bizneset

Rruga e Kombit/ Tarifat e skanimit, negociatat

Ministria e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj e pranishme në takim garantoi bizneset në të...

Udhëzimi i ri

Deklarata doganore, ndryshon procedura e përpunimit

Drejtoria e Përgjithshme e Doganave ka ndërhyrë në udhëzimin e saj “Mbi procedurën e përpunimit...

Periudha Janar-Prill

Rritet numri i personave që humbën jetën në aksidente

Në katër muajt e parë të këtij viti humbën jetën 62 persona nga aksidentet automobilistike....

Ligji i ri

Oficerët e policisë gjyqësore me paga të reja

Ligji i ri për Policinë Gjyqësore është publikuar tashmë në Fletoren Zyrtare, duke kaluar në...

Ja kush përfiton

Shtesë pensioni për 3 kategori!

Komisioni i Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka miratuar nen për nen projektligjin, që parashikon trajtim...

Akset ku do të investohet

Rrugët, Banka Botërore jep 20 milionë dollarë!

Banka Botërore bëri me dije sot se nga projekti për mirëmbatjen e rrugëve në bazë...

Regjistrimi e çregjistrimi i mjetit

Transportet ‘joshin’ qytetarët!

Drejtoria e Shërbimit të Transportit Rrugor pritet që të shtojë një seri shërbimesh të tjera...

Njoftimi i Tatimeve

“Bizneset, kujdes me deklarimet do të penalizoheni”

Rreth 6000 biznese në të gjithë vendin janë sensibilizuar gjatë muajit Maj, për deklarim korrekt...

Raporti i INSTAT

Shqiptarët “braktisin” teatrot shkojnë në muze

Për tremujorin e parë 2019, Teatri Kombëtar Eksperimental është institucioni që ka realizuar numrin më...

Vlerësimi i BSH

Rritet paga mesatare në Shqipëri. Po me çfarë ritmi?

Paga mesatare në ekonomi ka ardhur në rritje, ndonëse ritmi i rritjes vijon të jetë...