MENU
klinika
Kontributet për pension

Fieri më i “ndërgjegjësuari”, Kukësi i fundit

Njoftimi

Kur korrigjohen deklaratat tatimore? Shpjegimi i Tatimeve

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve sjell në vëmendje të të gjithë tatimpaguesve të drejtën për...

Raporti i FMN

Ç’do ndodhë me ekonominë shqiptare në 2019?

Sipas statistikave të reja të publikuara nga Fondi Momenator Ndërkombëtar, parashikohet se ekonomia shqiptare do...

Të dhënat nga AKEP

Tregu i internetit/ Sa është numri i abonentëve në Shqipëri?

Numri abonentëve të internetit në Shqipëri arriti një shifër rekord në fund të vitit të...

Raporti

INSTAT: Jetesa shtrenjtohet, pensionet ngecin “vendnumëro”

Sipas disa të dhënave të publikuara nga Instituti i Sigurimeve Shoqërore, vihet re se masa...

Të dhënat nga Anketa

A ndikon emigracioni te bizneset?

Bazuar në disa të dhëna të mbledhura nga anketa e zhvilluar nga Dhoma Gjermane e...

Furnizimet e mallrave dhe shërbimeve

Transferimet e pronësisë, DPT me njoftim të rëndësishëm

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve njoftoi disa pika kyçe për të vënë në dijeni qytetarët...

Ekonomia e vendit "primitive"

Cili sektor dominon me 19%?

Sipas disa të dhënave nga databaza e Bankës Botërore për vitin 2017, vihet re se...

Raporti

Taksimi rrit varfërinë/ BB: Ndihma sociale e pamjaftueshme!

Taksimi në vendet e Ballkanit Perëndimor nuk ka rol rishpërndarës, thotë Banka Botërore, në raportin...

Të dhënat nga EUROSTAT

Shqiptarët “rropaten” në punë, por nuk paguhen

Sipas disa të dhënave të bëra publike nga instituti evropian i statistikave (EUROSTAT), bëhet me...

Targat e veçanta për automjetet

Sa është tarifa për secilën kategori?

Drejtoria Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor ka lajmëruar disa ndryshime në marrjen e targave...

Njoftim i rëndësishëm

Keni më shumë se 2 mln lekë të ardhura në vit? Tatimet: Kujdes!

Kushdo që ka të ardhura në shumën mbi 2 milionë lekë në vit është i...