MENU
klinika
Oferta për kredi

Bankat “lëshojnë dorën” për individët

Pretendimi i Konfindustrisë

Importuesit e karburanteve fituan 70 mln euro nga kursi

Konfindustria pretendon se importuesit e karburanteve kanë përfituar të paktën 70 milionë euro nga forcimi...

Studimi i FMN-së

Ndërmarrjet e huaja riinvestojnë pak nga fitimet

Shqipëria është ndër vendet e fundit në Europë sa i përket nivelit të rinvestimit të...

Raporti i KLSH-së

Ja ku shitet më shumë naftë e keqe

Kontrolli  i Lartë i Shtetit zbulon zonat ku tregtohet më shpesh naftë me cilësi të...

Vrojtimi i Bankës së Shqipërisë

Kredia e biznesit, bankat japin shpresë për lehtësim

Bankat shprehen se presin t’i lehtësojnë disi standardet e kreditimit për bizneset në tremujorin e...

Autoriteti i Konkurrencës jep miratimin

Samir Mane mund ta blejë Tirana Bank…por, me kushte

Autoriteti i Konkurrencës ka dhënë miratimin për blerjen e Tirana Bank nga Samir Mane, por...

Më pak se mesatarja e BE-së

Punësimi i shqiptarëve,13.3% është në shtet

Në Shqipëri, sipas të dhëna, ka 164 mijë të punësuar në administratë, pra atë qendrore...

Vendimi nga Autoriteti i Konkurrencës

Bankers detyrohet të furnizojë Rafinerinë e Ballshit

Autoriteti i Konkurrencës ka vendosur të detyrojë Bankers Petroleum të furnizojë me naftë rafinerinë e...

Sektorët me rritjen më të lartë

Vitet e krizës, “na mbajtën” call center-at dhe energjia

Shërbimet dhe energjia kanë qenë sektorët ekonomikë me rritjen më të lartë në pesë vitet...

40% e shqiptarëve tymosin

Duhanpirja, jemi ndër pesë të parët në Botë

Shqipëria është një prej 5 vendeve më duhanpirëse në botë.  40% të popullsisë së rritur,...

Rritja e “harmonizuar” e çmimeve, 1.75%

Rritje e lartë, inflacion i ulët

Megjithë një rritje ekonomike më të lartë, inflacioni në Shqipëri është pranë mesatares së Bashkimit...

Numri i bankave ulet në 13

Konkurrenca miraton shitjen e Bankës Malajziane

Autoriteti i Konkurrencës miratoi shitjen e Bankës Ndërkombëtare Tregtare (Banka Malajziane, siç njihet ndryshe) te...