MENU
klinika
Efikasitet i ulët

Formimi profesional, një në 14 punësohet

Nuk duan të paguajnë tatim

Vetëm 11% e biznesit të madh shpërndan dividend

Vetëm 11% e biznesve të mëdha në Shqipëri shpërndajnë dividend. Arsyeja kryesore është masa e...

Kursi i këmbimit

Euro gjen “prehje”

Kursi i këmbimit valutor ishte i qetë ditën e sotme, ndërsa luhatjet mes valutave kryesore...

Projekti 38 milionë euro

Rinis puna për bypass-in e Fierit

Rruga nga hyrja e Fierit, deri në Levan, prej vitesh është bërë si një nyje...

Mjaftueshmëria, 18.2% në shtator

Bankat, kapitalizimi i lartë po bëhet problem

Në fund të muajit shtator, raporti i mjaftueshmërisë së kapitalit për sistemin bankar shqiptar arriti...

Premtimi i bujshëm i Ramës

OSHEE në bursë, projekt apo mirazh?

Në fillim të vitit, kryeministri Edi Rama ka thënë se qytetarët shqiptarë do të kenë...

Kosto e parasë së tepërt

Buxheti humbi 2.85 mld lekë nga kursi i këmbimit

Qeveria shqiptare paguan kosto të konsiderueshme nga likuiditeti i tepërt në bilancin e vet. Kontrolli...

Projekti i Unazës së Madhe

ALUIZNI: Ndërtimet nuk legalizohen

Drejtuesit e ALUIZNI dhe Bashkisë Tiranë kanë shuar sot shpresat e banorëve që kanë ndërtime...

Kursi i këmbimit

Euro, “lavdi” e shkurtër?

Revanshi i euros në kursin e këmbimit valutor duket se ishte i përkohshëm. Monedha europiane...

U rrit sërish për shtatorin

Bankat, fitimi arrin në 114 milionë euro

Sistemi bankar shqiptar e mbylli nëntëmujorin me një fitim prej 14.3 miliardë lekësh ose rreth...

Deklarata

Viti 2019/ Ahmetaj: Buxheti rritet me 5.9%

Ministri i Financave dhe Ekonimisë Arben Ahmetaj tha se buxheti i vitit 2019 rritet me...

Deklarata e kryeministrit

Shqipëria rregullon kriptomonedhat?

Kryeministri, Edi Rama, tha në fund të tetorit se qeveria po punon për krijimin e...