MENU
klinika
Vetëm 68% në fund të nëntorit

Investimet publike, realizim i dobët për 2018

Për herë të parë në histori

Apple: Shitjet e iPhone do të bien

Për herë të parë në historinë e saj, Apple ka ulur projeksionet për shitjet gjatë...

60 vjeç e 10 muaj

Rritet mosha e pensionit për gratë

Me nisjen e vitit të 2019 ka ndryshuar mosha e daljes në pension për gratë...

Dhe të ardhurat buxhetore

Rriten eksportet e naftës bruto

Rritja e eksportit të naftës ka shtuar të ardhurat në arkën e shtetit për vitin...

Oferta monetare në rënie

Më pak para në ekonomi

Oferta e parasë në ekonomi ka shënuar ecuri të dobët gjatë vitit 2018. Norma mesatare...

Viti 2019 nis pa luhatje

Qetësohet kursi i euros

  Kursi i këmbimit euro-lek më në fund duket të jetë qetësuar pas luhatjeve të...

AKEP do t’i bllokojë

Telefonatat e marketingut, gjendet zgjidhja

  Ju ndodh shpesh të merrni telefonata për qëllime marketingu? Ky fenomen është bërë shqetësues...

Shtysë për rritje të çmimeve

Rriten kostot e punës në ekonomi

Treguesi i kostove të punës për njësi në ekonominë shqiptare u rrit edhe në tremujorin...

63 mld lekë tepricë likuiditeti

Qeveria, një lumë parash të mbajtura “kot”

Qeveria shqiptare në dhjetë muaj të këtij viti ka krijuar një tepricë likuiditeti për mbi...

Shkelën afatet e raportimit

AMF gjobit drejtuesit e katër kompanive të sigurimit

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare ka gjobitur katër drejtues të shoqërive të sigurimit për vonesa në...

Shqipëri 2019

Profesionet që do kërkohen dhe do paguhen më shumë këtë vit

Sipas EPPC Albania & Kosovo, kompania e rekrutimeve dhe trajnimeve, ka përgatitur një guidë me...

Detajet

Hyn në fuqi paketa fiskale 2019 dhe taksat e reja

Ka hyrë në fuqi paketa fiskale 2019 dhe taksat e reja që kjo paketë përfshinë....