MENU
klinika
Autoriteti i Konkurrencës

Në 2018 bizneset paguan 2 mln euro gjoba, arsyeja

Raporti

Shef apo shefe? Femrat fitojnë terren në biznes

Rreth 28.9% e bizneseve aktive në vend janë të përqendruara në kryeqytet. Numri i subjekteve...

Të dhënat

Fitimet në ekonomi/ Cilët janë sektorët më fitimprurës?

Bazuar në disa të dhëna të Anketës Strukturore të INSTAT vihet re se të bësh...

Këmbimi valutor

Surprizon Paundi britanik, Euro fiksohet në 124.2 lekë

Monedha britanike e ka nisur mjaft mirë ditën e enjte në tregun e këmbimit valutor...

Kapitali i kompanisë së re

Regjistrohet aeroporti i Kukësit, aksionerët

“Kukësi International Airport” është regjistruar nga dy kompanitë që fituan të drejtën e koncesionit për...

Të dhënat për janarin

Bien eksportet e Shqipërisë drejt Kosovës, arsyeja

Tarifa e Kosovës prej 100% ndaj produkteve serbe të importit, nuk ka nxitur aspak një...

Ambulantët më të 'varfërit'

Cili biznes paguan më shumë taksa në Shqipëri?

Bazuar në disa të dhëna të fundit vihet re se ata që paguajnë më shumë...

Taksimi i biznesit

Ku renditet Shqipëria ndër 171 shtete të botës?

Shqipëria është e 120-ta në botë, ndër 171 shtete, sa i përket taksimit mbi biznesin....

Shifrat

Vendimi i ri për kompensimin e 753 pronarëve, lista e përfituesve

“Një fond prej 522 milion e 842 mijë lekësh do të shpërndahet si kompensim për...

Kursi zyrtar

Këmbimi valutor, Euro e dobët përballë…

Dita e mërkurë ka regjistruar luhatje të lehta në tregun e këmbimit valutor vendas. Monedha...

Ndërmarrjet e vogla dhe të mesme

Hapen aplikimet për fonde, afati i fundit

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) iu bën thirrje të gjitha ndërmarrjeve të vogla...

Detyrimet tatimore

DPT bën njoftimin e rëndësishëm për tatimpaguesit

Administrata Tatimore do të ndërpresë masat shtrënguese për sigurimin e pagimit të detyrimit tatimor, në...