MENU
klinika
4800 azilkërkues për tremujorin III

Eksodi nga Shqipëria vazhdon

Profili i kompanisë

Vivacom, mes oligarkut bullgar dhe pretendetit rus

Pretendenti i ri për blerjen e Telekom Albania, Vivacom, është kompania më e madhe bullgare...

Negociohet me Vivacom

Telekom drejt bullgarëve

Grupi grek Cosmote ka hyrë në negociata për shitjen e Telekom Albania me kompaninë më...

Rrit sërish normën e interesit

Rezerva Federale s’pyet për Trump

Rezerva Federale e Shteteve të Bashkuara rriti normën bazë të interesit për dollarin këtë javë,...

Nuk janë aq punëtorë?

Emigrantët, vetëm 39% punojnë

Vetëm 39% e shqiptarëve në emigracion kanë statusin e të punësuarit. Në Shqipëri kjo normë...

Bizneset ankohen

Marrëveshjet me Kosovën ngelen në letër

Marrëveshjet e nënshkruare midis qeverive Shqipëri—Kosovë për lehtësimin e procedurave dhe shkëmbimin tregtar ende nuk...

Takimi i fundvitit

Sejko: Përmbushja e misionit, e pamundur pa median

Me rastin e mbylljes së vitit, Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko, zhvilloi një...

Më pak se kapitali aksioner

Bankat shqiptare po shiten “badihava”

Largimi i grupeve bankare europiane nga Shqipëria po sjell shitje të bankave me çmime mjaft...

Realizon 30.3% të shitjeve totale

Biznesi i huaj ka një të tretën e tregut shqiptar

Bizneset e huaja realizojnë afërsisht një të tretën e xhiros vjetore në ekonominë shqiptare. Sipas...

Paralajmërimi i FMN

Rreziku politik për ekonominë kosovare

Në raportin më të fundit për Kosovën, Fondi Monetar Ndërkombëtar, nënvizon faktin se, politika populiste...

ISHMT: Këtë vit, vetëm me CE

Nuk ka më lodra të rrezikshme për fëmijët?

Në sezon festash kur blerja e lodrave për dhurata rritet ndjeshëm, Inspektoriati Shtetëror i Mbikqyrjes...

Te pragu i 123 lekëve

Euro “kthehet” në vitin 2008

Euro po i afrohet përditë pragut të 123 lekëve. Sipas kursit zyrtar të këmbimit, të...