MENU
klinika
Raporti

Forcimi i lekut/ BSH analizon efektet: Deficiti u thellua, por…

Shifrat

Pagesat me kartë pësojnë rritje/ Sa milionë euro arritën në 2018?

Vitin e kaluar, shqiptarët kryen pagesa me karta bankare në vlerën e 21.3 miliardë lekëve...

Raporti i Eurostat

Mesatarja në BE 4.3/ Shqiptarët të parët në Europë për…

Të dhënat më të fundit të Eurostat e kanë renditur Shqipërinë si shteti me më...

Raporti

Rënia e euros/ Flet BSH: Ishte e papritur, shumë shpejt…

Raporti i politikës monetare për tremujorin e parë të vitit është prezantuar për mediat nga...

Këmbimi valutor

Ç’vlera kanë kapur euro dhe dollari për Shën Valentin?

Kursi i këmbimit valutor për sot, 14 shkurt 2019, sipas Bankës së...

Raporti i DHL

Tarifat “kundër” globalizimit/ Ku renditet Shqipëria?

Në raportin e fundit të gjigandit të dërgesave DHL Shqipëria vihet re se ka bërë...

Shifrat sipas INSTAT

Sa kushton dashuria në Shqipëri?

“Dita e të dashuruarve kushton jo më ak se 200 euro”, kështë është vënë re...

Detajet

Rimbursimi i TVSH-së/ Çurri: Për 6 muaj, i japim zgjidhje

Dy nga shqetësimet kryesore të ngritura nga bizneset amerikane në vendin tonë, janë vonesat në...

Ndërtimet pa leje

Miratohet fondi, sa është shuma për kompensimin e pronarëve?

Ndërtimet pa leje në drejtoritë e ALUIZNI-t, në Tiranë Veri, Elbasan, Tiranë Jug, Tiranë shtesat,...

Rregullorja e re

Tarifat që do paguhen te Autoriteti i Konkurrencës

Për sa i përket shpenzimeve që biznese duhet të paguajnë për ndjekjen e procedurave, Autoriteti...

Shifrat sipas BSH

Llogaritë e-banking/ Dy vitet e fundit numri është dyfishuar

Bazuar në disa statistika të realizuara nga Banka e Shqipërisë, vihet re se numri i...

Ndryshimi i TVSH-së

Industria ushqimore: Po goditemi!

Prodhuesit dhe tregtarët kanë kundërshtuar uljen e rimbursimit të TVSH-së për fermerët nga 20% në...