MENU
klinika
Shifrat

Mjetet e pasiguruara, rriten me 14% dëmet e paguara

Mënyrat se si mundeni

Doni të krijoni pavarësi financiare?

Ka shumë mite dhe mësime të gabuara kur bëhet fjalë për planifikimin financiar. Në një...

Kursi zyrtar

Këmbimi valutor, Euro dhe Dollari sot

Kursi zyrtar i këmbimit, 2 mars 2019, sipas Bankës së Shqipërisë: Sikurse shihet në tabelën...

Bizneset në Tiranë

Kryesojnë personat fizikë, ç’ndodh me fermerët?

Ndonëse kryeqyteti ka numrin më të lartë të bizneseve në raport me qytetet e tjera...

Dekreti i "epokës" Salvini

Italia hap dyert për punë, shanse për shqiptarët

Në Itali ka hyrë në fuqi dekreti i parë i epokës së Salvinit që lejon...

Të dhënat nga INSTAT

Lejet e ndërtimit/ Në 2018 numri më i lartë në 6 vjet

Numri i lejeve të ndërtimit për vitin 2018 shënoi nivelin më të lartë për gjashtë...

Kompania që i ofron

Shtohen 3 destinacione të reja low-cost

Shërbime të reja ajrore do të vihen në dispozicion të qytetarëve shqiptarë. Duke nisur nga...

Bizneset me pronarë shqiptarë

Mbyllen në Shqipëri, lojërat e fatit ‘ikin’ në Kosovë

Në Shqipëri po mbyllen, por në Kosovë numri i tyre sa vjen edhe shtohet. Bëhet...

Evazioni fiskal

Hartohet projektligji, kompanitë offshore në ‘shënjestër’

Të kontrollohet dhe parandalohet evazioni fiskal? Në lidhje me këtë çështje, Ministra e Financave ka...

Kompanitë e parajsave fiskale

Drafti paralel: Zbulimi i pronarëve të fokusohet te…

Teksa Ministria e Financave dhe Ekonomisë ka nisur punën për hartimin e një ligji të...

Shifrat

“Shthuren” financat, ç’ndodhi me të ardhurat në janar?

Financat publike kanë pësuar rënie për janarin, kjo si rrjedhojë e krizës politike dhe ndryshimeve të...

Këmbimi Valutor

Leku zhvlerëson monedhat e huaja, Euro e Dollari pësojnë rënie

Dita e premte është mbyllur me një forcim të lehtë të monedhës kombëtare, kundrejt valutave...