MENU
klinika
Këmbimi valutor

Kursi i këmbimit/ Euro e Dollari ndërrojnë sot vendet

Të dhënat

Produktet që identifikohen si prodhime me leverdi

Rezultatet e një studimi të fundit të kryer nga ekspertët e Bankës Botërore, vihet re...

Raporti për Shqipërinë

Pse duan të rinjtë të largohen nga vendi?

Qendra Shqiptare për Qeverisje të Mirë publikoi sondazhin e 2018, sipas të cilit papunësia është...

Asistenca nga FMN

Asistenca e huaj për 2019, Tatimet miratojnë planin

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve zhvilloi mbledhjen e 11-të të Komitetit të Reformave, ku u...

S'është prodhuar asnjë kW energji

Sa janë kostot e TEC-it të Vlorës?

Sipas disa të dhënave zyrtare, Termocentrali i Vlorës edhe pse nuk është vënë asnjëherë në...

Të dhënat

Politikë e re për naftën? Albpetrol zbulon ç’do të ndodhë në 2019

Një politikë e re do të përdoret përsa i përket promovimit të blloqeve të lira...

Kursi i këmbimit

Çfarë ka ndodhur gjatë javës me Euron, Dollarin dhe Poundin?

Gjatë javës që lamë pas, monedha europiane ka njohur një rritje të lehtë progresive kundrejt...

Ligji i ri për pensionet

Pagesat vullnetare, kush dhe sa është kuota?

Dëshironi që masa e pensionit tuaj të pleqërisë të jetë më i lartë? Kjo gjë...

Raporti i Dhomës Europiane të Tregtisë

Vend i mirë për biznes? Shqipëria bie me dy pozicione

Ndër 46 shtete europiane, Shqipëria renditet e 42 nga Bashkimi i Dhomave Europiane të Tregtisë...

Të huajt nuk investojnë në Shqipëri

Zero financime nga Kina, por ‘thërrime’ nga Brukseli

Si kandidat për t’ju bashkuar unionit, Ballkani Perëndimor ka marrë vëmedjen e raportit të Konferencës...

Të dhënat

Sa milionë euro valutë do të blejë BSH në 2019?

Banka e Shqipërisë do të vijojë edhe këtë vit blerjen e euros me qëllim rritjen...

Kursi

Këmbimi Valutor, Euro dhe Dollari pësojnë…

Kursi i këmbimit valutor, sipas Bankës së Shqipërisë, 15 shkurt...