MENU
klinika
Por nuk përfshin eurobondin

Borxhi publik, 66% në fund të shtatorit

Moratoriumi ka rritur importet

Shqipëria, i vetmi vend europian që shpyllëzohet

  Shqipëria është i vetmi vend në Europë që pret më shumë pemë se sa...

Zhgënjim nga përfituesit

Ftohet entuziazmi për “Rrugën e mëndafshit”

Përpjekjet e Kinës për investime në Europën Lindore, po shihen nga këto vende si premtime...

Dossier

Tregu celular, “parajsa e humbur”

Dikur, operatorët e mëdhenj celularë “notonin” në para. Një dekadë më parë, “Vodafone” dhe “AMC”...

Në rënie me 33%

Më pak ankesa për faturimin e energjisë

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE), raporton një ulje të numrit të ankesave të...

Ndalimi i makinave të vjetra

Konfindustria: Vendim arbitrar, me dëm ekonomik

Konfindustria vlerëson se vendimi i qeverisë për ndalimin e importit të automjeteve me moshë mbi...

40 prona u nxorrën në shitje

10 milionë USD pasuri krimi të sekestruara

  Arrin në rreth 10 milionë dollarë vlera totale e pasurive të konfiskuara nga Prokuroria...

Koncesioni Tiranë-Durrës

Tarifa e rrugës parashikohet 2 deri në 5 euro

Rruga Tiranë-Durrës propozohet të tariforet me një taksë që varion nga 2 euro për automjetet...

Të dhënat e prokurorisë

Korrupsioni: Shumë procedime, pak dënime

Viti zgjedhor 2017 shënoi një rritje të fortë të procedimeve të korrupsionit mes zyrtarëve të...

Konferenca e Bankës së Shqipërisë

Ekonomia e paskrizës, sfidat për bankat qendrore

Globalizimi, zhvillimet e vrullshme dhe inovacioni i pandalshëm në tregjet financiare, si dhe ndërlidhja që...

“Buxheti 2019”

Ahmetaj: Të regjistrohen pronat, taksa jo ‘kuturu’

Ministri i Ekonomisë dhe i Financave, Arben Ahmetaj tha se parashikimet janë që borxhi publik...

Jemi ndër vendet problematike

Banka Botërore, alarm për sigurinë ushqimore

Banka Botërore vlerëson se hendeku mes nevojës për siguri ushqimore dhe kapaciteteve që ka Shqipëria...