MENU
klinika
Vetëm 0.2%

Stopohet rritja ekonomike në Eurozonë

1.8% për nëntorin

Inflacioni ulet më tej

Inflacioni ra për të pestin muaj radhazi në nëntor dhe preku nivelin më të ulët...

Niveli më i ulët në 9 vjet

Euro poshtë 124 lekëve

Euro ka zbritur të enjten në nivelin 123.95 lekëve. Sipas kursit zyrtar të këmbimit të...

Jemi të shtrenjtë

Ja sa kushton arsimi i lartë në Shqipëri

Në Shqipëri, pagesa për Universitetin, është e barabartë me 7.1% të të ardhurave mesatare mujore...

Importi i energjisë

Fatura arrin në 12.7 milionë euro

Në dy muajt e fundit, Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike ka shpenzuar 12.7 milionë...

“Bashkimi” telefonik

Roaming me Kosovën do të hiqet në 15 qershor 2019

Heqja e tarifave roaming të telefonisë mes Shqipërisë dhe Kosovës pritet të hyjë në fuqi...

2.8% më shumë

Rriten çmimet e prodhimit

Indeksi i çmimeve të prodhimit u rrit me 2.8% në tremujorin e tretë të këtij...

Ja prioritetet

Tirana, buxheti 146 milionë euro

Tirana do të ketë një buxhet prej rreth 13.4 miliardë lekësh për vitin 2019. Krahasuar...

Blihet nga hungarezët e OTP

Konkurrenca miraton shitjen e Societe Generale

Autoriteti i Konkurrencës ka autorizuar shitjen e bankës Societe Generale Albania dhe grupi hungarez OTP....

Vonesat e fluturimeve

55% e pasgjerëve nuk e gjejnë të drejtën

Pavarësisht se ka një rritje të numrit të kompensimeve për vonesat apo anulimet e fluturimeve...

Gati 1 miliard euro shkelje

Një e katërta e buxhetit shpërdorohet

Vetëm për nëntë muajt e parë të vitit, Kontrolli i Lartë i Shtetit ka konstatuar...

Nuk ulen më tej

Kreditë me probleme në “murin” e 13%

Raporti i kredive me probleme u rrit lehtë me 0.1 pikë përqindje gjatë muajit tetor....