MENU
klinika
Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 12 Shkurt 2020

Vizita e ekspertëve ndërkombëtarë

Hapa konkretë për standart të lartë sigurise në aeroport

Ekspertë të Organizatës Ndërkombëtare të Aviacionit Civil (ICAO) po vizitojnë këtë javë Tiranën, ku pritet...

Reforma në sektorin energjitik

Humbjet në rrjet/ OSHEE: Niveli ka rënë

Reforma në sektorin energjetik është një ndër reformat kryesore të ndërmarra nga qeveria shqiptare gjatë...

Të dhënat e Bankës së Shqipërisë

Rriten aktivet e sistemit bankar me 1.6%

Totali i aktiveve në sistemin bankar arriti vlerën totale prej 1 476 miliardë lekë në...

Skema kombëtare

Turizmi rural merr 5 mln lekë financim

Agroturizmi është një sektor tjetër që përfiton mbështetje financiare nga Skema Kombëtare 2020. “Rikonstruksioni i...

Të dhënat zyrtare

60.5 mld lekë, shkëmbime tregtare me Gjermaninë

Shkëmbimet tregtare me Gjermaninë në vitin 2019 llogariten në 6% të totalit, duke e renditur...

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 11 Shkurt 2020

Euron e gjejmë sërisht në vlerën e 121.60 lekëve. Dollari amerikan, ka mbërritur këtë të...

BBC/ Gjendja e bizneseve në Kinë

“Fabrika e botës” e mbyllur me kyç

Një numër i madh i fabrikave të Kinës mbeten të mbyllura sot edhe pasi miliona...

Qeveria japoneze pjesë e investimit?

BERZH ‘derdh’ 50 milionë USD për rehabilitimin e rrugëve

Investimi 50 milionë USD, për rehabilitimin dhe përmirësimin e infrastrukturës rrugore, lehtëson zhvillimin e turizmit,...

Jaco: Ja si t'i tërheqim investitorët!

“Ekonomia shqiptare po përballet me pasojat e tërmetit”

Presidenti i Dhomës Amerikane të Tregtisë, Enio Jaço, deklaroi sot se përmirësimi i klimës së...

The New Yok Times

BE jep gati 60 mld euro subvencione bujqësore

Në kohën e komunizmit në fushat që shtriheshin për milje të tëra përreth qytetit të...

Zgjerimi i fermave

Skema Kombëtare për bujqësinë 2020

Blegtorët përfitojnë subvencion nga qeveria për rritjen e konkurrueshmërisë së prodhimeve blegtorale dhe shtimin e...