MENU
klinika
Sa 3% e PBB-së

Pagjumësia ka kosto për ekonominë

Dossier/Pjesa e tretë

Të gjithë ‘’duhet të punojmë tokën’’ për të gjithë

Në pamje të parë panairi e mbushte sa derdhesh me njerëz e produkte sheshin nënë...

Dossier/Pjesa e dytë

Të kundrosh biologjikisht sytë në panair

Këmba nuk të zë baltë që të ngjit si në fshat, por fshati ka ardhur...

Dossier/Pjesa e parë

Aromë panairi bio, në moton ‘’punojmë tokën’’

Nga Eugent Kllapi/ Zhurmë, gjallëri dhe plot larmi nën këmbët e Pallatit të Kongreseve dhe Presidencës....

Rritet te bizneset dhe individët

Kredia afatgjatë arrin në 2.3 miliardë euro

Kreditimi afatgjatë nga sistemi bankar shqiptar po zgjerohet gjatë këtij viti. Sipas statistikave nga Shoqata...

6.3% e totalit

Më shumë familje me qira  

Numri i familjeve shqiptare që jetojnë në banesa me qira po rritet. Sipas Instat, pesha...

Gjiknuri në Uzinën e Burrelit

Ferrokromi, 28 milionë USD eksporte

Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë, Damian Gjiknuri, ishte në Uzinën e Ferrokromit në Burrel. Ai...

Rritja e çmimeve

Propozimi, ent rregullator për karburantet

Konfindustria kërkon ndërhyrje ligjore për uljen e çmimit të karburanteve. Propozimi i parë është krijimi...

Shkeljet dhe masat

602 biznese të penalizura/ Mos-lëshim kuponi tatimor

Një sërë shkeljesh janë konstatuar nga Drejtoria e Hetimit Tatimor në sajë të kontrolleve të...

Konkluzionet

Raporti 2017/ KLSH nxjerr shifrat e borxhit publik

Kontrolli i Lartë i Shtetit zhvilloi auditin për zbatimin e buxhetit të vitit të kaluar,...

Shtimi i koncesioneve

PPP-të, kritika edhe nga vetë… shteti

Prej shtatorit të vitit 2013 e deri më tani është miratuar ndërtimi i mbi 50...

Gati projekti

KESH do të investojë në energjinë diellore

Edhe Korporata Elektroenergjetike Shqiptare do të investojë në prodhimin e energjisë nga burimet diellore. KESH...