MENU
klinika
Durrës

22 anije me 59 mijë tonë mallra u përpunuan në janar

Ndërtimi

Investimet e huaja direkte mbështetën ecurinë pozitive

Rritja e flukseve hyrëse të investimeve të huaja direkte, në ndërtim, mbështetën ecurinë pozitive të...

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 18 Shkurt 2020

Monedha e eurozonës, gjendet sot në vlerën e 122 lekëve. Dollari amerikan, këtë të martë...

Shkëmbejnë 314 milion euro mallra

Kosovë-Shqipëri/ Barrierat jo-tarifore dëmtojnë bizneset

Shkëmbimet tregtare me Kosovën gjatë muajit Janar kanë arritur në vlerën e 2 miliardë lekëve,...

75 milionë lekë për bileta avioni

Dokumenti/ Universiteti i Tiranës “në ajër”

Universiteti i Tiranës mbi trefishon buxhetin për bileta avioni për udhëtime jashtë vendit të Rektoratit...

Një vlerë prej 15.7 miliardë dollarë

Qeveria kineze emeton 1600 certifikata sigurimi

Kina ka prodhuar më shumë se 1.600 dokumente që vërtetojnë shkaqet e forcës madhore për...

"Nevojat janë shumë më të mëdha"

Ahmetaj për DW/ Shpresojmë të mblidhen 450 mln euro

Sot në Bruksel zhvillohet Konferenca Ndërkombëtare e Donatorëve e inicuar nga Bashkimi Europian në ndihmë...

Rritje çmimi mbi ndotjet

“Të performosh duke ndryshuar”

Me këmbët e tij të vendosura fort nën tavolinë si shefi i ri ekzekutiv i...

Ndotja në botë

Agjencia Ndërkombëtare e Energjisë ‘sfidon’ pritshmëritë

Agjencia Ndërkombëtare e Energjisë gjeti se, “duke sfiduar pritshmëritë”, ndotjet e dioksidit të karbonit të...

E godasin rëndë gjobat

Performanca më e keqe e dekatës nga Daimler

I rënduar shumë nga gjobat të lidhura me programet kompjuterike të mashtrimit me ndotjet nga...

Bashkëpunim me Volvo-n?

Plani i ri i Geely

Në një lëvizje që do të krijonte prodhuesin e parë global Kinez të makinave, Geely...

Luhatjet në këmbimin valutor

Përpjektjet për të forcuar monedhën turke

Rregullatorët bankar të Turqisë ndërhynë për të mbështetur Lira-n gjatë një raundi të paqëndrueshëm shkëmbimesh...