MENU
klinika
Investimet e larta të huaja

Investitori më i madh në Shqipëri, Greqisë i zë vendin…

Festat e fundvitit

Çmimi i gjelit të detit shtrenjtohet sërish

Sa më shumë po afrohen festat e fundvitit, aq më shumë po vazhdon të rritet...

Projektet e Bashkisë

Lagjet e Tiranës që do të përmirësohen

Bashkia e Tiranës ka parashikuar vënien në jetë të projektit me vlerë 100 milion lekë...

Do të punojë me gaz

TEC-i i Vlorës më në fund të do të vihet në punë

Brenda muajit dhjetor, Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë pritet të hapë garën koncesionare për rehabilitimin...

Rritet industria nxjerrëse

Investimet e huaja, dominon energjia

Energjetika dominoi investimet e huaja direkte edhe në tremujorin e tretë të vitit. Sipas të...

Të paktën për momentin

Sejko përjashton ndërhyrje të re në kursin e këmbimit

Guvernatori, Gent Sejko, përjashtoi, për momentin, një ndërhyrje të re të Bankës së Shqipërisë në...

Deklarata e Guvernatorit

Sejko: Banka e Shqipërisë nuk e ndryshon normën e interesit

Guvernatori i Bankës së Shqipërisë Gent Sejko ka bërë të ditur në një konferencë për...

Zbulimi i dokumenteve

Privatizimi i ish-Serës, Ministria e Financave nxjerr faktet

Pas denoncimit të publikuar nga Partia Demokratike, ku deputetja Jorida Tabaku bëri me dije se...

Tjetër rënie të hënën

Eksportuesit: Zhvlerësimi i euros po na zeron fitimet

Euro ra sërish të hënën në kursin e këmbimit valutor me lekun. Monedha europiane u...

Projekti 356 milionë lekë

Gati rikonstruksioni i Piramidës

Në buxhetin 2019, Bashkia e Tiranës ka parashikuar financimin e disa projekteve të reja, zbatimi...

Në rënie me 9%

Importohen më pak lodra

Këtë vit shqiptarët duket se po blëjnë më pak lodra për fëmijët. Gjatë Nëntorit të...

Menjëherë pas Turqisë

Rritja e turizmit, të dytët në Europë

Vitit aktual do të mbyllet me një rekord pozitiv për Shqipërinë. Të dhënat e agjencisë...