MENU
klinika
Raporti vjetor i ASD

Depozitat në banka, sa përqind të totalit kanë individët?

Aktiviteti i peshkimit

Si mund të aplikoni dhe dokumentacioni që nevojitet

Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural ka dalë me një njoftim të rëndësishëm në lidhje...

Ankimimi administrativ

Tatimet njoftojnë bizneset për procedurat e reja

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve njofton të gjithë tatimpaguesit për ndryshimet kryesore të procedurave të...

Ka dështuar?

Taksa e pronës, nis “gropë” 2019-ta

Bazuar në disa të dhëna të Ministrisë së Financave, vihet re se performanca e bashkive...

Qytetet me lindjet më të ulëta

Shqiptarët duan shumë fëmijë, por ka diçka që i pengon

Sipas të dhënave të një anketet të realizuar nga INSTAT vitin e kaluar, familja ideale...

Aplikoni online për...

Keni makina historike pa targa? Del njoftimi i rëndësishëm

Të gjithë personat që kanë mjete historike por nuk i lëvizin dot për shkak të...

Të dhëna shqetësuese

Si e kalojnë kohën e lirë të rinjtë shqiptarë?

Duket se çdo ditë që kalon, të rinjtë shqiptarë zgjedhin ta kalojnë kohën e tyre...

35% jetojnë me 5$ në ditë

Niveli i varfërisë në Shqipëri kap shifra alarmante

Më shumë se një e treta e shqiptarëve jetojnë në varfëri. Banka Botërore vlerëson se...

Lehtësirat fiskale

FMN del kundër: Mundësi për shmangie taksash!

Në raportin e publikuar kohët e fundit, Fondi Monetar Ndërkombëtar ka bërë një analizë të...

Raporti i BB

Shqiptarët më dembelët në Evropë?

Sipas disa të dhënave të bëra publike nga Banka Botërore, të dala nga Raporti Ekonomik...

Regjistrimi i personave fizik

DPT: Afati i fundit për mbylljen e NIPT-eve është…

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve bën me dije se një individ me të njëjtin numër...

Të dhënat

Bujqësia, alternativë e rëndësishme punësimi

Mbështetje fianciare për fermerët përmes mbështetjes së normave të interesit Bujqësia vazhdon të jetë sektori...