MENU
klinika
Objektivi i Shqipërisë

Taksa ndaj Serbisë/ Kush është përfituesi i vërtetë?

Kompesimi i shtëpive

Përfitimet në bazë të anëtarëve të familjes

Familjet që kanë humbur shtëpitë nga tërmeti i 26 nëntorit nuk do të përfitojnë të...

Çfarë plani ka Gjermania?

Rregulla të ashpra kundër pastrimit të parave

Gjermania vendos rregulla më të ashpra kundër pastrimit të parave. Detyrim informimi për noterët Gjermania...

Po importet?

Rriten eksportet drejt Kosovës

Duket se gjatë vitit 2019 marrëdhënia tregtare misdis Shqipërisë dhe Kosovës ka pësuar një trajektore...

Leku 'godet' inflacionin

OKB pesimiste për ekonominë shqiptare në 2020

Organizata e Kombeve të Bashkuara ka publikuar perspektivën dhe situatën ekonomike botërore. Për Shqipërinë, OKB...

Nga ashpërsia për gramatikën tek...

Dhjetë fakte që ju ‘kanë shpëtuar’ për Adam Smith

-Ndërsa studionte në Kolegjin Balliol në Oksford, Smith nuk po tregonte interes në tryezën e...

Qyteti "klas"

Për çfarë njihet Dubai?

Dubai është i njohur për blerjet luksoze, arkitekturën moderne dhe një skenë të gjallë të...

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 18 Janar 2020

Këtë të shtune, euro ka pësuar një ulje të lehtë të vlerës duke shkuar në nivelin...

Prof. Dr. Adrian Civici

Tërmeti dhe kriza politike do të ngadalësojnë ekonominë

Prof. Dr. Adrian Civici, Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë Duke pasur parasysh faturën shumë të lartë...

Zbatimi i fiskalizimit

“Kërko kuponin tatimor”/ Ribursimi i qytetarëve

Aktualisht jemi në prag të zbatimit të fiskalizimit dhe Shqipëria duket se është gati të...

Arsyeja/ I kthehet vendit të origjinës

AKU bllokon 4 ton marmaladë nga Serbia

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit njoftoi sot se ka ndaluar hyrjen në tregun shqiptar në pikën...

Forumi Ekonomik Botëror

Pesë rreziqet që i kanosen botës në dekadën e re

Në raportin vjetor të Forumit Ekonomik Botëror, për herë të parë në 15 vjet, mbizotërojnë...