MENU
klinika
Paketa fiskale

Taksat dhe tatimet e reja pas 1 Janarit

Mbi 400 milionë euro gjithë vitin

Banka e Shqipërisë bleu 130 mln euro në tremujorin III

Gjatë 3-mujorit të tretë të vitit 2018, Banka e Shqipërisë ka blerë afro 130 milionë...

Bullgarët blejnë 75% të aksioneve

Zyrtare/ Vivacom pronari i ri i Telekom Albania

Telekom Albania është shitur tashmë zyrtarisht te kompania bullgare Vivacom. Burime Brenda Telekom bëjnë të...

48 orë në kryeqytet

“Independent”: Vendet më të mira në Tiranë

Prestigjiozja britanike “The Independent” së fundmi ka bërë një artikull promovues për Tiranën. Aty përshkruhen...

Rritje me 24%

Sigurimet, dëmet “kërcejnë” në nëntor

Dëmet e paguara nga kompanitë e sigurimeve kanë njohur një rritje të fortë gjatë muajit...

Presin vit më të mirë

Shqiptarët janë optimistë për 2019

Shqiptarët janë një ndër popujt më optimistë në pritshmëritë e tyre për vitin 2019. 71%...

Arrin në 4.35 mld euro

Kredia u rrit në nëntor

Kreditimi i ekonomisë u përmirësuar gjatë muajit nëntor. Sipas të dhënave nga Banka e Shqipërisë,...

Prodhimi Kombëtar u rrit me 4.48%

Energjia e turizmi ‘drogojnë’ ekonominë

Në mënyrë deri diku të papritur, ekonomia shqiptare u rrit me afro 4.5% në tremujorin...

Rritet vlera

Pas dy muajsh, euro shënon rritjen më të lartë

Monedha e përbashkët ka ndalur rënien në tregun e brendshëm për herë të parë që...

Forcohen rregullat

Mashtrimi me bizneset pasive

Sipas listës së subjekteve pasive të publikuar nga Drejtoria e Përgjithshme e tatimeve, numri i...

Projeksionet e BQE

Ekonomia europiane do të ngadalësohet

Banka Qendrore Europiane bën të ditur se ekonomia globale pritet të ngadalësohet në vitin 2019...

Diferenca është ngushtuar

Paga minimale, i afrohemi vendeve të rajonit

Me rritjen e pagës minimale nga 24 mijë lekë në 26 mijë lekë në muaj,...