MENU
klinika
A ka plan konkret?

Banka Botërore mbështetje “ekonomisë blu”

Kategoritë që marrin shtëpi

Programi i rindërtimit/ Sa do të përfitojnë familjet?

Vendimi i Këshillit të Ministrave që përcakton se kush dhe sa përfitojnë nga programet e...

Fokusi mbi ekonominë e vendit

Euromoney/ Qasja e Shqipërisë në tregtinë ndërkombëtare

Sot zhvillohet Forumi Euromoney për vendet e Europës Qëndror dhe Lindore. Në këtë forum, tryeza...

Si të aplikoni për të përfituar?

Taksa nuk prek kryefamiljarin pensionist

Me anë të një postimi në rrjetet, Ujësjellës-Kanalizime i Tiranës, UKT, njofton se të gjithë...

Ecuria e punimeve

FSHZH/ Ndërtimi i rrugës, rigjallërimi i bizneseve

Fondi Shqiptar i Zhvillimit po investon për ndërtimin e rrugës Pogradec-Tushemisht. Kjo ndërhyrje pritet të...

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 15 Janar 2020

Këtë të mërkurë, euro ka pësuar një rritje të lehtë të vlerës duke shkuar në...

Marrëdhëniet ekonomike dhe mbështetja e Kroacisë

Shqipëria do të mirëpresë projektet dhe investimet kroate

Kroacia do të mbështesë Shqipërinë në rrugën e saj drejt integrimit në Bashkimin Europian. Ministrja...

Rivlerësimi i banesave

Si të veproni nga sot me ‘amistinë’ e re!

Sot hyn në fuqi ligji për rivlerësimin e pasurive të paluajtshme, që është miratuar në...

Rritet përpunimi i mallrave me destinacion Kosovën

Pika doganore kosovare në portin e Durrësit me rezultate pozitive

Hapja e pikës doganore të Kosovës në portin e Durrësit ka dhënë rezultate të menjëhershme...

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 14 Janar 2020

Këtë të martë, euro ka pësuar sërish një ulje të lehtë të vlerës duke shkuar në...

Përfitimet e industrisë nga ky projekt

Gazsjellësi TAP drejt përfundimit

Gazsjellësi Trans-Adriatik ka arritur të mbyllë mbi 90% të punimeve. TAP aktualisht është në fazën...

Të jashtëligjshme?

Alarmi për cigaret elektronike

Administarat Amerikane e Ushqimit dhe Ilaçeve nxorri të jashtëligjshme prodhimin dhe shitjen e rezervave me...