MENU
klinika
Furnizimet e tatueshme

DPT njoftim të rëndësishëm për tatimpaguesit

Të dhënat

Rritja e nivelit të përdorimit të mekanikës

Është një fakt i pakontestueshëm se në harkun kohor të rreth njëzet viteve numëri i...

Raporti për Shqipërinë

BB: Kriza politike po tremb investitorët

“Pasiguria politike në vend, dëmton biznesin në Shqipëri”, kështu vlerëson Banka Botërore. Gjatë prezantimit të...

Shifrat krahasuar me Evropën

Popullsia në Shqipëri po “tkurret”?

Në raportin e fundit të Institutit të Vienës për Studime Ekonomike Ndërkombëtare, vihet re se...

Shifrat

“Lista e zezë” e borxhlinjve në tatime, shtohen 4361 biznese

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ka publikuar disa të dhëna nga qershori i 2018, ku...

Shifrat

Tregu i sigurimeve, bien fitimet për 2018

Sipas disa të dhënave nga Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare, vihet re se viti 2018 ishte...

Tabela

Si ka nisur viti 2019 për kredinë?

Bazuar në disa të dhëna të bëra publike nga Banka e Shqipërisë vihet re se...

Shifrat për Maqedoninë e Veriut

Sa shqiptarë janë të punësuar në sektorin publik?

Në raportin për numrin e të punësuarve në sektorin publik në Maqedoninë e Veriut, publikuar...

Të dhënat

Zhvillimi rural i qëndrueshëm

Ne konsiderojmë se potencialet prodhuese në fshat janë të konsiderueshme dhe se ato sot përdoren...

Njoftimi i Tatimeve

Bëni dy punë? Rritet tatimi, çfarë duhet të dini

Për të gjithë individët, të ardhurat vjetore të të cilëve janë mbi 2 milionë lekë...

Drejtoria e Tatimeve

Duro ‘përvesh’ mëngët: Stop informalitetit

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve zhvilloi një trajnim me 48 studentët e ekselencës, të cilët...

Si po ecën ekonomia?

Buxheti “me gropë” i 2018, po në 2019?

Me 12.5 miliardë lekë më pak është “kyçur” arka e shteti për vitin 2018-ën  duke...