MENU
klinika
Raportimi i një rasti

Pseudoaneurizma Mykotike e Aortës Abdominale

Parametrat klinike

Përdorimi i gjakut në klinika

Qëllimi kryesor për transfuzionin e gjakut është të përmirësojë kapacitetin e transportit të O2 dhe...

Historiku i trajtimit kirurgjikal

Veset e lindura të zemrës tek të sapolindurit

Interventi i famshëm që aplikohet në të ashtuquajturin “blue baby” ose “bebi blu” ose shunti...

E pazëvendësueshme

Këto benefite të pjeshkës do u lënë pa mend!

Pjeshkët ndihmojnë shërimin Vetëm një frut ka deri në 15% të vitaminës C që ju...

Duhet ta mësoni patjetër!

Çfarë ndodh nëse keni dhimbje në gjoks?

Tipi më i zakonshëm i dhimbjes së gjoksit e shkaktuar nga zemra është një discomfort...

Këshilla

Qëndrimi në zyrë, si të luftoni dhimbjet e shpinës

Qëndrimi i trupit në punë është shumë i rëndësishëm për shëndetin tuaj!  Edhe nëse merrni...

Kujdesi ndaj lëkurës

5 faktet që çdo femër duhet të dijë rreth lëkurës

Lëkura është e aftë të rigjenerojë vetveten çdo muaj. Ajo është organi më i madh...