MENU
klinika
Bëni kujdes!

Kjo sëmundje mund të shkaktoj edhe tumor!

Lexoni lajmin!

Doni të bini menjëherë nga pesha?

Shtimi i dhjamit në organizëm është pasojë e ushqimit të tepruar, domethënë merren më tepër...

Prindër, ruani fëmijët!

A e dini se çfarë është sëmundja e pestë?

Megjithëse sëmundja e pestë është më e zakonshme te fëmijët, të rriturit mund ta kenë...

Veproni kështu!

Keni ndjeshmëri në dhëmbët tuaj?

Prishja e dhëmbëve ose kariesi dentare, mund të ndodh tek të gjithë, por është një...

Disa kura

Mësoni çfarë e shkakton tharjen e syve tuaj!

Syri i thatë është një gjendje e shkaktuar nga prodhimi i sasisë së ulët ose...

Çfarë është cistiti?

Nëse keni probleme gjatë urinimit atëherë…

Inflamacioni i fshikëzës zakonisht shkaktohet nga një infeksion, por cistiti gjithashtu mund të sjellë nga...

Ndiqni këto këshilla!

Temperatura e lartë ka pasoja të rrezikshme!

Temperatura e lartë shkaktohet nga shumë faktorë si: ftohja, gripi, sëmundjet virusale, sëmundjet ngjitëse apo...

Ju japim zgjidhjen!

I keni këmbët e fryra nga variçet?

Variçet janë zgjerim i venave, sidomos të këmbëve. Kjo gjë ndodh më shumë te femrat,...

Shqetësuese për nënat!

Bebi juaj mund të lindë me “Duktus arterioz të hapur”!

Ndërkohë që zemra fetale zhvillohet gjatë shtatzënisë, krijohet një tub që lidh aortën me arterien...

Migrena

Kush preken më shumë, femrat apo meshkujt?

Migrena karakterizohet me kriza dhimbjesh të forta të kokës, zakonisht në gjysmën e saj dhe...

Spondiloatroza

Ruani qafën dhe shtyllën kurrizore!

Spondiloatroza është një sëmundje e shpeshtë. Pjesa e shtyllës kurrizore që preket më shumë është...

Për të mirën tuaj!

Jeni të stresuar? Lexojeni këtë dhe do ndiheni ndryshe!

Sipas Akademisë Amerikane të Mjekëve Familjarë (AAFP), stresi është një shprehje e instinktit natyror të...

Reklama