MENU
klinika
Femra, bëni kujdes!

75 % e grave me infeksion vaginal ‘maja’!

Prof. Edvin Prifti

Kontributi i Alain Carpentier në zbulimin e valvolave biologjike

Dr. Alain Carpentier është një nga figurat më të mëdha të kardiokirurgjisë botërore i cili...

Kujdes këto shenja!

Këto viroza kanë shpërthime në lëkurë!

Lija e dhenve Secili nga ne ka njohuri të mjaftueshme për këto skuqje virale, të...

Angioplastika transluminale e koronareve

Ju bllokohen enët e zemrës? Bëni kateterizim kardiak!

Kateteret përdoren edhe për të trajtuar bllokimin e arterieve koronare nëpërmjet një procedure që quhet...

Shkaqe dhe simptoma

Mos e teproni me vitaminën A sepse…

Hipervitaminoza A, ose toksiciteti i vitaminës A, ndodh kur keni shumë vitaminë A në trupin...

Progres i vazhdueshëm

Kongresi Hematologjisë për herë të parë në Shqipëri

Është zhvilluar në Tiranë për herë të parë Kongresi XIII i Hematologjisë me temë: “Hematologjia...

Tregohuni të kujdesshëm!

Bëni analizat e gjakut sepse leuçemia…

Kjo sëmundje quhet ndryshe edhe “kanceri i gjakut”, ose “gjaku i bardhë”. Është sëmundje që...

Dr. Shk. M Blerta Gjoni

Arsyet më të shpeshta të rënies së flokëve!

Flokët thuhet që janë gjysma e bukurisë, sa shumë shqetësohemi kur nuk na rrinë bukur...

Simptomat, Shkaqet, Trajtimi

Si të shmangni dhimbjet e mundimshme të shpinës!

Pothuajse të gjithë do të përjetojnë të paktën një herë në jetën e tyre një...

Msc. Ema Skeja

Vështirësitë prindër-fëmijë!

Një prej pyetjeve me të cilën përballem shpesh në punën me prindërit dhe fëmijët, të...

Jetë e shëndetshme!

Përfitimet shëndetësore të arrave, farave, kikirikëve…

Ato janë të mira për ju në të gjitha format, të njoma, të thata. Thjesht...

Arsyet dhe trajtimet

I thoni njëherë e mirë jo pagjumësisë!

Pagjumësia është një çrregullim i gjumit që i referohet çdo vështirësie të këtij procesi, duke...

Reklama