MENU
klinika
Hipofosfatazia

Studimet për sëmundjen e rrallë!

Mjekimi

Bllokuesit e receptorit të angiotenzinës (ARB) janë barna që zvogëlojnë presionin e gjakut duke parandaluar...

E provuar

Femrat që konsumojnë këtë frut, lindin me lehtësi

Hurmat janë pemë frutore me origjnë nga Lindja, të importuara dhe të kultivuara gjerësisht në...

Vitiligo

Si parandalohen njollat e bardha në lëkurë?

Vitiligo është një sëmundje që shkakton në lëkurë humbjen e ngjyrës së saj dhe krijohen...

Sindroma Sjogren

Sindroma e Sjogren është një sëmundje kronike autoimune që shkakton shkatërrimin e gjëndrave  që prodhojnë...

Hipotiroidizmi

Tiroiditi i Hashimotos prek më shumë gratë apo burrat?

Kjo sëmundje autoimune parandalon tiroidin tuaj që të funksionojë siç duhet. Tiroiditi i Hashimotos është...

Bisfosfonatet

Si të parandaloni thyerjen e kockave?

Bisfosfonatet janë një grup barnash që përdoren për të ndihmuar në parandalimin dhe trajtimin e...

Rekomandohet te fëmijët

Si ta përdorni gështenjën kundër diarresë!

Frutat e gështenjës kanë vlerë të lartë ushqyese e dietike. Ato përmbajnë rreth 40% niseshte...

Glutamat

Nxit kujtesën, por shkakton probleme të tjera!

Glutamat është neurotransmetues i cili prodhohet në trupin tuaj dhe gjendet gjithashtu në shumë ushqime....

Historia mjekësore

A shërohet klaustrofobia?

Klaustrofobia është një nga llojet e çrregullimeve mendore në të cilat një person ka frikë...

Dietë

Çfarë duhet të hanë pacientët me lupus?

Lupus është sëmundje autoimune në të cilën sistemi imunitar gabimisht sulmon qelizat dhe indet e...

Kampylobacter

Paraliza që zgjat disa javë shkaktohet nga…

Kampylobacter është një bakterie që shkakton infeksione të zorrëve që mund të çojnë në komplikime...

Reklama